2777
2789

من خودم لیسانس مترجمی زبان دارم از پیام نور میگیرم.سال اخرمه.ولی خب همه ی درسای ما تقریبا حفظ کردنی بود.امار و ریاضی و....نداشتیم.

تو ذهنم اومده لیسانس حسابداریم بگیرم چون بازار کار خوبی داره.ولی با این تعداد کلاسای کم پیام نور میشه یادگرفت اخه؟مثلا ما برا درسا تخصصیمون کلا ۵جلسه تدریس داشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه راحتتر از زبان باشه که نور علی نوره.زبان خیلی سخت بود برام

منظورم از راحت تر اینه که زبان باید گروهی باشه و حرف بزنی و تو محیط باشی و فعالیت کلاسی داشته باشی ولی حسابداری یک رشته انفرادی هست و خودخوان هم راحته 

من خودم شروع کردم دارم از اصول حسابداری ۱ میخونم واقعا راحته برام 

البته من مدرک نمیخوام بگیرم ،خودم کتاب ها رو میخونم .

خب ریاضی و اینارو چجوری بدون کلاس یادبگیرم؟کتابای راهنماش اموزش داده؟

اره چند جلسه داره، کتاباش هم که راهنما داره 

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

عزیزم من کارشناسی حسابداری خوندم.بیشتردرساش حل کردنی هستند.تخصصی هاش مثل حسابداری صنعتی ،شرکت ها،میانه ،مالیاتی،دولتی،پیشرفته ۱،پیشرفته ۲،مباحث.همه حل کردنی ان.ضمن اینکه توضیحات خواندنی هم زیاددارن.ولی ماچون دیپلم حسابداری بودیم واصول حسابداری۱و۲ وخیلی مبحث های دیگه روبلدبودیم.خب کارمون راحت بودوچندقدم جلوبودیم.ولی ماپیام نورنبودیم.این تخصصی هایی که اسمش رونوشتم.کلاواسه ماهردرس ۳سوال میدادند.صورت هرسوال ۲صفحه بود.وکل جواب ها۵یا۶صفحه.یعنی دوتاسوال۸نمره ویک سوال ۴نمره.یک اشتباه محاسباتی یابلدنبودن یک مبحث به راحتی ۸نمره ازدست میدادیم.وکاملاتشریحی بودن.ولی پیام نورتستی هست.تصورکن بخوان بهای تمام شده ی یک محصول روازبین تستی هاپیداکنی.بایدقبلش کلی فرمول بلدباشی ویک فراموشی یااشتباه کوچک نمره ی اون سوالت روازدست میدی.ولی اگرسیستم پیام نورطوری باشه که بخوان درس های حل کردنی روتمرکزبگذارند روی مباحث خواندنی مثل تعریف ردهکارتعریف حسابداری و...کارت راحته.ازطرفی مباحث دانشگاه  زیادمرتبط بابازارکارحسابداری نیست

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
منظورم از راحت تر اینه که زبان باید گروهی باشه و حرف بزنی و تو محیط باشی و فعالیت کلاسی داشته باشی و ...

واقعا خودخوان میشه یادگرفت؟چرا من همش حس میکنم پر مسئله و فرموله پس.من زبانو خودم از رو کتابا میخوندم

عزیزم من کارشناسی حسابداری خوندم.بیشتردرساش حل کردنی هستند.تخصصی هاش مثل حسابداری صنعتی ،شرکت ها،میا ...

بعضی درسا تشریحی هست امتحانشون

مثلا ما نگارش انگلیسی و ترجمه ادبی رو کاملا تشریحی امتحان دادیم

مثلاواسه اصول حسابداری۱.بزن داخل اینترنت.صورت سودوزیان موسسات بازرگانی.این روبایدحفظ کنی.کجاجمع کنی کجاتفریق کنی.خوبه ‌.سخت نیست.وقتی زبان خوندی.حسابداری هم میتونی

اومی بیند.درمحضراوهستیم.