2777
2789
عنوان

هزینه یه ماه خونه چه جوری باشه

160 بازدید | 14 پست

سلام 

دوستان شما تو یک ماه چقدر هزینه خورد و خوراک می کنید ما خیلی هزینه می کنیم هر چی می خوام صرفه جویی کنم نمیشعه

دو نفر آدمیم حیوون خونگیمم هست ولی خیلی مبلغَ زیاده واسه یه ماه اصلا خودم نمی دونم چی میشه پولا چی کار کنم؟؟؟خریدم اشتباست یعنی؟؟

برای یه ماه همه هرچی میخری رو تو برگه بنویس بعد ببین در ماه چقد خرج میکنی و برای چی خرج میکنی بعد دیه دستت میاد چی اضافه چی واجب

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه همیشه ماهم از ۱۵ام شروع می کنم تا امروز ۳۰ میلیون تومن خرج کردم 

همه چی می خرم ولی من و همسرم شام نمی خوریم اصلا خودم نمی دونم چی میشه غذای گوشتی می خوریم خیلی حیوون خونگیمم گوشت ارزون می گیرم براش همیشه میگم از ۱۵ تومن بیشتر نمیرم ولی سر به فلک می کشه 🙃🙃🙃🙃🙃

برای یه ماه همه هرچی میخری رو تو برگه بنویس بعد ببین در ماه چقد خرج میکنی و برای چی خرج میکنی بعد دی ...

همه اینارو می نویسمم جمع می زنم میشه ۱۰ تومن 🤣🤣🤣میرم بیرون سه برابرش خرج میشه

همه اینارو می نویسمم جمع می زنم میشه ۱۰ تومن 🤣🤣🤣میرم بیرون سه برابرش خرج میشه

همون اندازه ای که نوشتی خرید میکنی یا مثلا یه چیز دیگه میبینی دلت میخواد میزاری روش ؟ 

البته قیمت ها هم ثابت نیست 

همون اندازه ای که نوشتی خرید میکنی یا مثلا یه چیز دیگه میبینی دلت میخواد میزاری روش ؟ البته قیمت ها ...

من همونا رو می خرم واقعا یهو مثلا میوه یا آجیل بیشتر بگیرم یعنی ته موادی که تو لیستم نباشه مثلا آجیله که در بیشترین حالت تو یه ماه ۲ الی ۳ تومن میشه یه مشکلمم همسرمه غذای عادی نمی خوره بعد که خرج میره بالا غراشو به من می زنه🥲

همیشه که گوشت و مرغ ماهی نمیشه که یه روز گوجه بادمجون بخورین مثلا

نمی خوره😐😐😐😐بعد به من میگه تو تنوع غذایی ندارم منم میگم تنوع غذایی سبزیجات و .....است که تو نمی خوری