2777
2789
عنوان

میخوام کاربریمو حذف کنم چیکار کنم

70 بازدید | 12 پست

ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکاتو تاپاکشون نکنی میمونه

چه جوری پاک کنم؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
روزهای زوج صبح ازساعت ۱۰:۳۰تا۱۲و۲ تا۳ بعدازظهرهمان روزلینک تاپیکتومیفرستی پیویniniyar_1@niniyar_1 ...

ممنونم ازتون 

لینک رو از کجا بردارم؟

ممنونم ازتون لینک رو از کجا بردارم؟

انگشتتوبزن روعنوان تاپیکت که میخوای حذف بشه .چندتا گزینه میادبزن روکپی.بعد برو قسمت ارسال پیام نی نی یاروبازکن بازانگشتتو نگه دار رواون قسمت که میخوای پیام بفرستی کلمه الصاق میاد. بزن روش .لینکت ظاهرمیشه همونو ارسال کن 

انگشتتوبزن روعنوان تاپیکت که میخوای حذف بشه .چندتا گزینه میادبزن روکپی.بعد برو قسمت ارسال پیام نی نی ...

ممنونم ازت 💙