2777
2789
عنوان

کدوووم حساب بانکی خووبه بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
همه ی بانک ها اونطوری شده تراکنش زیر ۵٠ هزار پیام بانکی نمیاد

نه

صادرات رسالت ملت ملی اینجوری نیست ک من میدونم

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

هرچی پول باشه توحساب امتیاز میندازهبرا وام۲درصد سود داره وامش

چه عالی

وامش چجوریه به همه میده یعنی؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالیوامش چجوریه به همه میده یعنی؟

به همه میده و اینکه برو بیا نداره همش اینترنتی انجام میشه و میتونی وام رو از اپ به کس دیگه انتقال بدی یا بفروشی

الان من پول میزارم و امتیاز میفروشم

سودش میشه۴۰درصد

نسبت به بانکهایی که سود میدن دو برابره

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

یه بانکی حساب باز کن که نزدیک خونتون باشه من خودم سپه دارم چند ساله اوکی هستم باهاش ولی ملی و رفاه ک ...

چرا ملی و رفاه چجوری هستن مگه؟

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
به همه میده و اینکه برو بیا نداره همش اینترنتی انجام میشه و میتونی وام رو از اپ به کس دیگه انتقال بد ...

من الان پولام یه جایی هس ۲۴ درصد سود میده ثابت

یعنی بیارمش بذارمش رسالت سود میکنم؟ تعداد وام هایی که میده مگه محدود نیست؟

من الان پولام یه جایی هس ۲۴ درصد سود میده ثابتیعنی بیارمش بذارمش رسالت سود میکنم؟ تعداد وام هایی که ...

چقدره؟پولتون

چقدره؟پولتون

کمه فکر نکنم وام بده زیاد

حدود ۱۰ میلیونه 😅

نه بزار بمونه همونجاخوبه

چقدر که شد ارزش داره بذارم رسالت به نظرتون؟

به نظرم حداقل بالای۵۰م

خیلی ممنونم از کمکتون🌱