1384_h مدیر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5649 عنوان کدوووم حساب بانکی خووبه بیاین بگین | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست تازه میخوام حساب به نام خودم باز کنم امسال کنکوری بودم 🫠 کدوم بانک خوبه و امکاناتش بیشتره؟؟ زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 1403/06/05 | 06:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 همه ی بانک ها اونطوری شده تراکنش زیر ۵٠ هزار پیام بانکی نمیاد نهصادرات رسالت ملت ملی اینجوری نیست ک من میدونم 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
1384_h مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5649 هرچی پول باشه توحساب امتیاز میندازهبرا وام۲درصد سود داره وامش چه عالیوامش چجوریه به همه میده یعنی؟ زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
میناطهرانی عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2929 یه بانکی حساب باز کن که نزدیک خونتون باشه من خودم سپه دارم چند ساله اوکی هستم باهاش ولی ملی و رفاه کارگران اصلا باز نکن جاااااانه عمت لایک نکن !
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 چه عالیوامش چجوریه به همه میده یعنی؟ به همه میده و اینکه برو بیا نداره همش اینترنتی انجام میشه و میتونی وام رو از اپ به کس دیگه انتقال بدی یا بفروشیالان من پول میزارم و امتیاز میفروشمسودش میشه۴۰درصدنسبت به بانکهایی که سود میدن دو برابره 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
1384_h مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5649 یه بانکی حساب باز کن که نزدیک خونتون باشه من خودم سپه دارم چند ساله اوکی هستم باهاش ولی ملی و رفاه ک ... چرا ملی و رفاه چجوری هستن مگه؟ زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
میناطهرانی عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 2929 چرا ملی و رفاه چجوری هستن مگه؟ ملی همیشع شلوغه رفاه هم همیشه پر پیر و پاتال جاااااانه عمت لایک نکن !
1384_h مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5649 به همه میده و اینکه برو بیا نداره همش اینترنتی انجام میشه و میتونی وام رو از اپ به کس دیگه انتقال بد ... من الان پولام یه جایی هس ۲۴ درصد سود میده ثابتیعنی بیارمش بذارمش رسالت سود میکنم؟ تعداد وام هایی که میده مگه محدود نیست؟ زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 من الان پولام یه جایی هس ۲۴ درصد سود میده ثابتیعنی بیارمش بذارمش رسالت سود میکنم؟ تعداد وام هایی که ... چقدره؟پولتون 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
1384_h مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5649 چقدره؟پولتون کمه فکر نکنم وام بده زیادحدود ۱۰ میلیونه 😅 زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 کمه فکر نکنم وام بده زیادحدود ۱۰ میلیونه 😅 نه بزار بمونه همونجاخوبه 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
1384_h مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5649 نه بزار بمونه همونجاخوبه چقدر که شد ارزش داره بذارم رسالت به نظرتون؟ زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 چقدر که شد ارزش داره بذارم رسالت به نظرتون؟ به نظرم حداقل بالای۵۰م 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
kedertarin عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 5455 که زود امتیاز بندازه 📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد
1384_h مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 5649 به نظرم حداقل بالای۵۰م خیلی ممنونم از کمکتون🌱 زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ