2777
2789
عنوان

سوال ❗

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 23 پست
من خودم هم مثل شما تقریبا انتقاد ناپذیرم اما خب باید بپذیریم اگر نظری دادیم نظر مخالف ما هم هست برای ...

اگر خودم تاپیک بزنم و نظری رو بخوام با جان و دل نظرتون رو میپذیرم هرچقدرم که مخالف نظرم باشید ، یا اگر توی تاپیکتون باهاتون همکلام بشم، مشکلی ندارم هرچقدر هم عقایدمون مخالف باشه .

اما وقتی دارم باشما صحبت میکنی یکی میاد اظهار نظر می‌کنه بدون اینکه ازش بخوام واقعا منو عصبی می‌کنه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

شنونده باید عاقل باشهشنونده هم ماییم ک ریپ میخوریمبهتره جواب ندید

راست میگی ♥️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درستهولی خیلیا ک الان موافقن باهات دقیقا همونان ک میگیکلی گفتم ب کسی برنخوره♡

😅😂

اگر خودم تاپیک بزنم و نظری رو بخوام با جان و دل نظرتون رو میپذیرم هرچقدرم که مخالف نظرم باشید ، یا ا ...

حقیقتش در این مورد نظری ندارم 

چون هرکسی شخصيتي داره شخصیت ها متفاوته 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

عزیزم فرقش اینه اینجا ی جای عمومیه مث اینکه شما و چنتا از دوستات جمع شیم دور هم و همه باهم حرف بزنین 

اون مثالایی ک شما زدی کاملا تو چارچوبه و ی چیز شخصی بین دو یا چند نفر ن ی چیز عمومی

اینجام ی فضای ازاده ک همه کامنت میذارن چ خوب چ بد

شما باید سعی کنی خودت رو با همچینن فضایی وفق بدی 

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
حقیقتش در این مورد نظری ندارم چون هرکسی شخصيتي داره شخصیت ها متفاوته

درسته🌹

عزیزم فرقش اینه اینجا ی جای عمومیه مث اینکه شما و چنتا از دوستات جمع شیم دور هم و همه باهم حرف بزنین ...

بله ولی از نظر من اصلا جالب نیست وقتی من دارم با شما صحبت میکنم، کسی بیاد وسط صحبتمون و نظرش رو تحمیل بکنه و کاسه داغ تر از آش بشه برای شما یا نقش وکیل شما رو بازی بکنه