2777
2789
عنوان

سوال ❗

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست
من خودم هم مثل شما تقریبا انتقاد ناپذیرم اما خب باید بپذیریم اگر نظری دادیم نظر مخالف ما هم هست برای ...

اگر خودم تاپیک بزنم و نظری رو بخوام با جان و دل نظرتون رو میپذیرم هرچقدرم که مخالف نظرم باشید ، یا اگر توی تاپیکتون باهاتون همکلام بشم، مشکلی ندارم هرچقدر هم عقایدمون مخالف باشه .

اما وقتی دارم باشما صحبت میکنی یکی میاد اظهار نظر می‌کنه بدون اینکه ازش بخوام واقعا منو عصبی می‌کنه 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

شنونده باید عاقل باشهشنونده هم ماییم ک ریپ میخوریمبهتره جواب ندید

راست میگی ♥️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درستهولی خیلیا ک الان موافقن باهات دقیقا همونان ک میگیکلی گفتم ب کسی برنخوره♡

😅😂

اگر خودم تاپیک بزنم و نظری رو بخوام با جان و دل نظرتون رو میپذیرم هرچقدرم که مخالف نظرم باشید ، یا ا ...

حقیقتش در این مورد نظری ندارم 

چون هرکسی شخصيتي داره شخصیت ها متفاوته 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

عزیزم فرقش اینه اینجا ی جای عمومیه مث اینکه شما و چنتا از دوستات جمع شیم دور هم و همه باهم حرف بزنین 

اون مثالایی ک شما زدی کاملا تو چارچوبه و ی چیز شخصی بین دو یا چند نفر ن ی چیز عمومی

اینجام ی فضای ازاده ک همه کامنت میذارن چ خوب چ بد

شما باید سعی کنی خودت رو با همچینن فضایی وفق بدی 

بوین حالا دست ب یک دادن جوون سی یک نادن چندی آسونه😍🩷🌱
حقیقتش در این مورد نظری ندارم چون هرکسی شخصيتي داره شخصیت ها متفاوته

درسته🌹

عزیزم فرقش اینه اینجا ی جای عمومیه مث اینکه شما و چنتا از دوستات جمع شیم دور هم و همه باهم حرف بزنین ...

بله ولی از نظر من اصلا جالب نیست وقتی من دارم با شما صحبت میکنم، کسی بیاد وسط صحبتمون و نظرش رو تحمیل بکنه و کاسه داغ تر از آش بشه برای شما یا نقش وکیل شما رو بازی بکنه