2777
2789

نمیدونم  من اینطوریم یا کسی دیگه هست مثل من باشه 

گاهی وقتا  خیلی کم پیش میاد  تو حالت ریلکسی چشمامو میزارم روی هم  بعد یه صحنه های واقعی رو میبینم

مثلا امشب سر شب دراز کشیدم  چشمامو گزاشتم رو هم یک دفعه  تو خونه ی پدری  قدیمی با  خواهرا و برادرم  بودم  همه چی واقعی بود  احساس و  لمس انگار واقعی بود و میدونستم اگ چشمامو  باز کنم این  صحنه رو از دست میدم خیلی  حس  خوبیه   ولی نگرانم  چرا گاهی  از  این  صحنه ها  پشت پلکم  بصورت واقعی  میبینم   

کسایی ک مسخره میخان  بکنن نیان  لطفا   حوصله بحث ندارم  فقط کسیکه  این  حالتو تجربه میکنه  بیاد  بگه  ببینم  کسی هس

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب بود البته چند وقت پیش یک نفر هم می گفت تا جشم هاش می بنده این طور میشه اما اون تصاویر ترسناک می ...

منم  گاهی  پیش میاد  ولی   سریع کنترل میکنم   

فکر کردم  فقط من اینطوریم  خوبه  هستن  پس  😐

اللهم عجل لولیک الفرج

من یه چیزی شبیه این تجربه کردم یه جوری که مثلا درسته خوابم اما میدونم که خوابم و میدونم دارم خواب میبینم بعضی موقع ها هم شده که تو این حالت خواب بد ببینم و بدونم دارم خواب میبینم ولی نتونم از خواب پاشم خیلی عذاب آوره

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات 

منم یه بار چشمامو بسته بودم بیدار بودم ولی خودمو روبروی خونه داییم دیدم که ۴۰ دقیقه فاصله هست بینمون دقیقا دیدم یکی از خونشون دروامد🤐 طی الارض بود لامصب 🤐😂😂

منم یه بار چشمامو بسته بودم بیدار بودم ولی خودمو روبروی خونه داییم دیدم که ۴۰ دقیقه فاصله هست بینمون ...

🤣🤣🤣نه بابا تو خواب واقعا اون آدم نیومد که بیرون

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات 
من یه چیزی شبیه این تجربه کردم یه جوری که مثلا درسته خوابم اما میدونم که خوابم و میدونم دارم خواب می ...

این میشه حالت خواب و بیداری 

من زمانی که استرسم خیلی بالاست یا انرژی منفی محیطم خیلی بالا باشه این طور میشم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈