2777
2789
عنوان

نه ببین 🤡🤡🤡🤡🤡

236 بازدید | 14 پست

نه نهایی عدالته🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

وای دلم میخاد هرکی میگ نهایی خوبه تاثیر قطعیش‌ رو بکشممممممممم واقعا پوست مارو کندن تا دبیرستان تموم شد بعد میگن نهایی خوبهههههههه

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب ببین 🤚🏻😂

وای یعنی واقعا ی لحظه جایی اون دانش آموز تو مناطق محروم نیستن نمیفهممننننن‌ واقعا ی لحظه ت سالن امتحانات نیومدن ببین جقدر حالشون بد میشددد غش میکردن

یعنی سگ باشه تو مغزی که اینو پیشنهاد داد

دلم میخاد هرکی میگ خوبه رو چشاش رو در بیارم آبلیمو بریزم روش بعد هم‌نمک بزنمممم

گگگ🥰

از کاربرا قدیمی اینجام🌝 دانشجو رشته حقوقم عاشق خرید کردن و امتحان کردن چیزا جدیدم به امید آزادی ایرانم💔 هیچکس لایق زندگی اجباری نیست ایران از زیبا ترین کشور ها به شمار میره اما چه حیف سرنوشتش بد رقم خورده بود..

تازه این خوبه.. جون میکنی معدلت میشه ۱۹.۳۲ بعد بهت تراز ۹۶۰۰ میدن به کسی که ۱۹.۱ شده ۹۸۵۰ آموزش پرور ...

ایران عالیه لطفا دانلود کنید.

تازه این خوبه.. جون میکنی معدلت میشه ۱۹.۳۲ بعد بهت تراز ۹۶۰۰ میدن به کسی که ۱۹.۱ شده ۹۸۵۰ آموزش پرور ...

این بخاطر اینه که مهمه در درسی نمرات در چه حدی بوده و اینکه اصلا چه درسی بوده

مثلا ۱۸ ادبیات شما قطعا نسبت به ۱۹ ریاضی شما با ارزش تره

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

این بخاطر اینه که مهمه در درسی نمرات در چه حدی بوده و اینکه اصلا چه درسی بودهمثلا ۱۸ ادبیات شما قطعا ...

عزیزم فکرنکن من اینارو نمیدونم کلی مقایسه کردم خب ادبیات من ۱۹.۵ بود ادبیات اون ۱۸ بحث سر اینه که ماموش ازمایشگاهی هستیم هیمنه