2777
2789
عنوان

قانون جذب

7041 بازدید | 30 پست

من خيلي به قانون جذب اعتقاد دارم حتي خيلي وقتا با استفاده از قانون جذب خيلي چيزا رو بدست اوردم از الان با استفاده از قانون جذب ميخوام چيزايه بزرگتري رو بدست بيارم بياين از تجربه هاتون بگين و چيكار كردين كه انرژي منفي ازتون دور شده 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

یکی از راهها نوشتن نعمتهایی خوب زندگیه 

کلا شکرگذاری انرژی مثبتت رو بالا میبره

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم اعتقاد دارم و خیلی چیزا رو بدست اوردم مثل شمام دوس دارم ادامه بدم اما دیگه بقیه ش رو بلد نیستم 

بگو چه کارایی کردی 

من در حد امضا گرفتن از استادام وقتی پایان نامه م ناتموم بودش یود 

و چیزای ریز اینطوری 

من سه سال با مادر شوهرم قهر بودم بعد از خوندن کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین خیلی خاص و جالب باهاش آشتی کردم خودش با دو پلاستیک پر هدیه اومد و آزم عذرخواهی کرد و گفت میخوام گذشته رو فراموش کنیم و..... 

من قبلش هر وقت یاد مادرشوهرم میفتادم بجای اینکه تو دلم بهش فحش بدم، به فرشته مهربون قلبش درود میفرستادم و ازش برکت و سلامتی برای مادر شوهرم میخواستم، دقیقا بعد از دو هفته تمرین این جذب عالی رو داشتم

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
عزیزم میشه بگی چه جوری جذب کردی منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم 

عزيزم اول از همه شب موقع خواب چشمات رو ميبندي و از تمام كاينات ميخواي كه خواستت براورده شه بعدم إيمان به خدا كه همه چيز همونجور كه تو خواستي انجام ميشه بعدم رها سازي نه اينكه كلا بيخيالش بشي اينجور كه أصلا فكر نكني كه اگه اين اتفاق نيوفتاد چيكار كنم كلا بايد همش انرژي مثبت بدّي به خودت من الان يه دفتر درست كردم با عنوان دفتر ارزوها كه تمام خواسته هام رو به خدا و فرشته مهربون  ميگم و مينويسم و مطمعنم تمام خواسته هام انجام ميشه 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
https://telegram.me/joinchat/AAAAAD- 9MQtYZZN4HlAzXg

دوستان جان این کانال آکادمی موفقیت استاد شریفی هست، برید جوین شید  نتایج عااالی بگیرید ازش

عزيزم اول از همه شب موقع خواب چشمات رو ميبندي و از تمام كاينات ميخواي كه خواستت براورده شه بعدم إيما ...

منم پارسال نوشتم خواسته هامو و همش انرژی مثبت میدادم که میشه ولی نشد😕

آن چنان نماند این چنین نیز نخواهد ماند....
منم پارسال نوشتم خواسته هامو و همش انرژی مثبت میدادم که میشه ولی نشد😕

بخاطر اینکه نتونستی احساست رو با خواسته ت هم ارتعاش کنی

من که همش انرژی منفی میدم و سخت میگیرم بر خودم و همیشه کارام گره میخوره میدونم که بخاطر فاز منفی ...

دختر طلا برو و وارد لینکی که دادم بشو و آگه اوکی شدی دعام کن 😉

بايد تمام انرژي هاي منفي مثه غيبت و فكرايه منفي از ذهنمون دور كنيم و تمام چيزها رو از خدا بخوايم مثلا فكر كنيم فرشته مهربون پيشمونه و ما ازش هرچيزي كه بخوايم برامون انجام ميده بايد به اين باور برسيم بايد هرروز شكرگزار خدا باشيم بابت تمام نعمت هايي كه بهمون داده و تمام خواسته هاتون رو بنويسين و إيمان داشته باشين كه بهش ميرسين

من که همش انرژی منفی میدم و سخت میگیرم بر خودم و همیشه کارام گره میخوره میدونم که بخاطر فاز منفی ...

کتاب راز اصول اولیه ش رو توضیح داده که ابتدایی هستش 

اما خوندنش مفیده 

میگه انرژی منفی بدین دقیقا همون منفیا اتفاق می افته