2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 7041 بازدید | 30 پست
دختر طلا برو و وارد لینکی که دادم بشو و آگه اوکی شدی دعام کن 😉

گلم مرسي بابته لينكي كه دادي واقعا من دنبالش بودم 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم تو خواسته هام چقد انرزی مثبت تاثیر داشته ولی میدونم از وقتی مثبت بین شدم و از ادما کینه ن ...

عزيزم بايد كينه و اينچيزا رو هم از خودت دور كني مثلا نبايد نفرين كني؟

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
گلم مرسي بابته لينكي كه دادي واقعا من دنبالش بودم 

سلامت باشی،معجزه در راهه 😊😄😍

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
سلامت باشی،معجزه در راهه 😊😄😍

أنشالله عزيزم از امروز يه دفتر برا خودم با عنوان ارزوها نوشتم و تمام ارزوها و خواسته هام رو مينويسم أنشالله معجزه هايه خيلي خوبي تو راه باشه

اره.من یه سری ادما خیلی بهم بدی کردن تا یک سال همش به خدا میگفتم باید تقاصشو بس بدن

.حتی داشتم ایمانمو هم از دست میدادم.ولی یدفه همه چیز عوض شد تو یه سایت از اثرات بخشش خوندم و این که کینه چقد انرزی منفی داره از اون روز انگار دوباره متولد شدم.زندگیم کلا فرق کرد

هر چیزی که حست و یکم بد میکنه حذف

نفرین، درد دل، غیبت، خشم، نفرت و.....  هیچکدام که حالمون و خوب نمیکنه، همش سمت 

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤
أنشالله عزيزم از امروز يه دفتر برا خودم با عنوان ارزوها نوشتم و تمام ارزوها و خواسته هام رو مينويسم ...

دوست جانم این کانالی که گذاشتم از ابتدای قانون جذب آموزش داره خودتو گیج نکن و پله پله باهاش جلو برو، عاااالیه

دوست جانم این کانالی که گذاشتم از ابتدای قانون جذب آموزش داره خودتو گیج نکن و پله پله باهاش جلو برو، ...

ممنون من هم عضو کانال شدم

من چیز زیادی بلد نیستم از قانون جذب میتونم از این کانال کامل یاد بگیرم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ، سلام خدای بخشنده و مهربون ، خدای بزرگ عاقبت بخیر شدن پدر و مادرم همینطور بچه‌هامو از خودت میخوام ( التماس میکنم ) خدایا گناهامو ببخش و کمکم کن به آرزوهام برسم الهی آمین یا رب العالمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . اعوذ بالله من الشیطان الرجیم  ، بسم الله الرحمن الرحیم  ، قل اعوذ برب الفلق  ، من شر ما خلق ،  ومن شر غاسق اذا وقب  ، و من شر النفاسات فی العقد ، و من شر حاسد اذا حسد . بسم الله الرحمن الرحیم ،  قل اعوذ برب الناس ، ملک الناس ، اله الناس ، من شر الوسواس الخناس ، الذی یوسوس فی صدور الناس ، من الجنه و الناس .
ممنون من هم عضو کانال شدم من چیز زیادی بلد نیستم از قانون جذب میتونم از این کانال کامل یاد بگیرم؟

دوست جانم من سالها زیادی دنبال قانون جذب رفتم، همایش های مختلف اما همش گیج شدم و چیز بدرد بخور ی یاد نگرفتم، ولی این کانال با تمام کانالهای موجود در این زمینه فرق میکنه، عاااااالیه  

البته یه دوره کارشناس جذب شوید هم داره که اون پولیه، ولی همین هم بخدا جواب میده

قانون جذب این نیست که فقط ذهنت رو رو یه چیز مثبت متمرکز کنی یا فقط بنویسی. فارغ از اینها شما برا بدست آوردن و رسیدن به چیزی تلاش کنی وگرنه صرف مثبت اندیشی بی فایدس. تجربه ام میگه مثبت بلندیش و عمل کن. همه چی برات فراهم میشه☺

برید تو سایت گروه تحقیقاتی عباس منش 

بهترین استاد در زمینه موفقیت ثروت روابط قانون جذب و مسائل توحیدی و یکتاپرستی هست من که خیلی نتیجه گرفتم و تازه فهمیدم داستان قانون جذب چیه استاد با قرآن و آیات و با اسناد و تجربه های واقعی خودش و دیگران قانون رو شرح دادن در همه زمینه ها زندگی تون رو میتونید خودتون خلق کنید بی نظیره بی نظیر www.abasmanesh.com 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟
یعنی باید چکار کنم؟

ببین آگه داری به خواسته ت فکر میکنی و بقول خودت انرژی مثبت میفرستی زمانی جواب میگیری که احساسات اون لحظه ت خوب باشه، ولی آگه حس نداشتن و حسرتش رو در اون لحظه داشته باشی دقیقا برعکس جواب میده، در مورد ارتعاش و احساس و.....  از این کانال میتوانید استفاده کنید 

https://telegram.me/joinchat/AAAAAD-9MQtYZZN4HlAzXg

من سه سال با مادر شوهرم قهر بودم بعد از خوندن کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین خیلی خاص و جالب با ...

وای چه عالی

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪