2777
2789
عنوان

گیسوام..تعبیر خواب بلدین؟بیایین😘

3400 بازدید | 88 پست

سلام دوستای گل خودم😘

یه دوستی دارم سیده..فقط باهم میرفتیم کلاس..تو شهر دیگه ازدواج کردن دوستی ندارم..همین بود که بعد کلاس دیگه ندیدمش..امروز بهم پی ام داد دیشب خواب دیدم رفتی مشهد واسم دوتا سبد حصیری آوردی و یه شال سبز..اینم بگم دختره خیلی خوش قلب و ساده ای هست...خواستم ببینم معنیه خاصی داره؟!خیلی حس خوبی به خوابش داشتم..

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره تعبیرش اینه بزودی نی نی دار میشی، نی نیتم سیده 😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
آره تعبیرش اینه بزودی نی نی دار میشی، نی نیتم سیده 😊

وای 😂😂😅مگر اینکه با یه سید اقدام کنم😂😅😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ایشالا دوستت ب زودی ازدواج میکنه...ب نظرم

راست میگی..وااای😍😍

وای 😂😂😅مگر اینکه با یه سید اقدام کنم😂😅😅😂

نه ...😐

یعنی نی نیت مثل بچه های حضرت فاطمه سیده خدایی هستن😶

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

یه روایته معصوم میفرماید: خواب دور سرتون میگرده تا تعبیر بشه اگه تعبیر خوب کردید خوب براتون پیش میاد اگه تعبیر بد کردید بد میاد. ان شاالله که خیره

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
نه ...😐 یعنی نی نیت مثل بچه های حضرت فاطمه سیده خدایی هستن😶

خدایی از سر شکم نگین با مدرک تعبیر کن😅😂

یه روایته معصوم میفرماید: خواب دور سرتون میگرده تا تعبیر بشه اگه تعبیر خوب کردید خوب براتون پیش میاد ...

فدات😘😘

فکرکنم هدیه گرفتن از سادات خوب باشه

من سوغات از مشهد بردم واسش...واسه ادنی ک سیده