یه دوستی دارم سیده..فقط باهم میرفتیم کلاس..تو شهر دیگه ازدواج کردن دوستی ندارم..همین بود که بعد کلاس دیگه ندیدمش..امروز بهم پی ام داد دیشب خواب دیدم رفتی مشهد واسم دوتا سبد حصیری آوردی و یه شال سبز..اینم بگم دختره خیلی خوش قلب و ساده ای هست...خواستم ببینم معنیه خاصی داره؟!خیلی حس خوبی به خوابش داشتم..
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
این چه حرفیه.ایشالا برو دکتر ی چکاپ کلی بده اگه فقر آهن یا کمبود ویتامین داشته باشی واست دارو مینویسه،بعدش اقدام کن ایشالا ماه آبان یا آذر دیگه مامان میشی...🙇
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من بعد از سه سال باردار شدم دقیقا تو ماهی که باردار شدم خواب مشهد دیدم و خدا رو شکر اون ماه بدون هیچ دارویی باردار شدم و اسم پسرم رو رضا گذاشتم و پسرم رو از امام رضا دارم
ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین
فامیلمون خواب دیده بود یه کبوتر از روشونش پرید ویه پارچه سبز ازش به جا موند اونموقع بچش نارس بود تو شیشه بود اون بچش از بین رفت ولی زود بعدش حامله شد الان پسرش سه سالشه
در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...