2777
2789
عنوان

گیسوام..تعبیر خواب بلدین؟بیایین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 3400 بازدید | 88 پست
تازه بچت هم دختر میشه‌...بعد به حرفم میرسی

وای به حرفت برم...میام دست بوسیت😕😕😎😎

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گیسوبیابریم سیسمونی بگیریم    

وای من اینقدر ایده دارم واسه بچه.‌حیف نمیاد😊😅

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که خیره و به زودی مامان بشی هر چی خواب مشهد هست خوبه 

وای امام رضا همیشه همه حاجتامو داده😢😢😢

ان شاءالله زودزودسروکلش پیدامیشه 😍😊

ایشالله پدر سوخته😍😍😍

وای به حرفت برم...میام دست بوسیت😕😕😎😎

این چه حرفیه.ایشالا برو دکتر ی چکاپ کلی بده اگه فقر آهن یا کمبود ویتامین داشته باشی واست دارو مینویسه،بعدش اقدام کن ایشالا ماه آبان یا آذر دیگه مامان میشی...🙇

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

منم زن داداشم خواب دید نامزدیمه بهم پارچه سبز دادن 

خودمم خواب دیدم نامزدیمه پارچه سبز دادن البته پارسال  خواب دیدیم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
این چه حرفیه.ایشالا برو دکتر ی چکاپ کلی بده اگه فقر آهن یا کمبود ویتامین داشته باشی واست دارو مینویس ...

چکاب دادم نداشتم😂😅

من بعد از سه سال باردار شدم دقیقا تو ماهی که باردار شدم خواب مشهد دیدم و خدا رو شکر اون ماه بدون هیچ دارویی باردار شدم و اسم پسرم رو رضا گذاشتم و پسرم رو از امام رضا دارم

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
مگه مشکل داری که نمیشی چند وقت تو اقدامی

۲ ماه اقد ام کردم الان ماه سومم..خودم مشکل خاصی نداشتم..گفتم اینماهم نشد.شوهرمو بفرستم آز

فامیلمون خواب دیده بود یه کبوتر از روشونش پرید ویه پارچه سبز ازش به جا موند اونموقع بچش نارس بود تو شیشه بود اون بچش از بین رفت ولی زود بعدش حامله شد الان پسرش سه سالشه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
وای امام رضا همیشه همه حاجتامو داده😢😢😢

ای کاش ازمنم بده

دیشب خواب دیدم تو حرم آقا امام رضا هستم دستمو بردم بالا دعا میکردم 

بیدارشدم دوبارخواب دیدم برام آش نذری اوردن داشتم میخوردم

خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 
ای کاش ازمنم بده دیشب خواب دیدم تو حرم آقا امام رضا هستم دستمو بردم بالا دعا میکردم  بیدارشدم ...

وای عزیزم چقد عالی😘😘