2821
2789
عنوان

دلیل‌ریزش‌مو

74 بازدید | 18 پست

سلام

من‌دست به‌موهام‌میزنم‌الکی‌بدون‌درد‌کنده‌میشه

جوری‌شده‌نمیشه‌دست‌به‌موهام‌بزنم

آزمایشم‌دادم‌مشکلی‌نبوده‌چیکارکنم

موهام ‌خیلی‌کم‌پشت‌شده

مث منی  میخاموسکنه کتم دیگه ازدستش شامپوسیز پرژک بخر یابرو دکترپوست 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیر سیاه پرژک 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چنتا میریزه  بگو تا راهکار  بدم

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
مث منی میخاموسکنه کتم دیگه ازدستش شامپوسیز پرژک بخر یابرو دکترپوست

در روز چند عدد؟

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
والا‌نمیدونمدکترزنان‌نرفتم‌فقط‌پوست‌رفتم

دکتر زنان هم برو منم مثل شما بودم دکتر پوستم هم آزمایش برام نوشت هم متخصص رژیم رفتم هم متخصص زنان از سه جهت دارم پیش میرم نتیجه گرفتم. دکتر پوست مزو تراپی و مکمل ویتامین و محلول مو داد دکتر زنان گفت درآستانه تبلی تخمدان هستی و بهم قرص داد دکتر رژیم هم برام برنامه کاهش وزن و پر پروتئین داد هم بخاطر موهام هم بخاطر اینکه دچار تنبلی تخمدان نشم.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
چنتا میریزه بگو تا راهکار بدم

صبح‌که‌برس‌میکشم‌۶۰تادونه

دوباره‌بعدازظهر‌نزدیک‌۴۰تا

دست‌میزنم‌جلوی‌سرم‌۳تا

پست‌سر‌۵تادونه

ولی‌کنارگوش‌هام‌ازهمه‌بیشتره

دکتر زنان هم برو منم مثل شما بودم دکتر پوستم هم آزمایش برام نوشت هم متخصص رژیم رفتم هم متخصص زنان از ...

والا‌من‌رفتم‌مامایی

گفتم‌چرازیرچانه‌ام‌داره‌موی‌زاید‌درمیاد

گفت‌اگه‌بچه‌دارنمیخوای‌بشی‌دوباره

مشکلی‌نیست

والا‌من‌رفتم‌ماماییگفتم‌چرازیرچانه‌ام‌داره‌موی‌زاید‌درمیادگفت‌اگه‌بچه‌دارنمیخوای‌بشی‌دوبارهمشکلی‌نیس ...

ماما بدرد نمیخوره پزشک نیستن که متخصص زنان برو.مو زائد داری یعنی تنبلی تخمدان داری هم موهات نازک میشه هم ریزش پیدا می‌کنه.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز