2777
2789
عنوان

کفش اسپرت خریدم فهمیدم مردونست😂

221 بازدید | 19 پست

چیکار کنم بچه ها ؟ آنلاین خریدم نفهمیدم مردانست ، بعد مشخصاتشو که تو اینترنت دیدم فهمیدم مردانست🤧🤧

الان اگه ازش استفاده کنم زشته؟ 

جان من بگین چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسشو بزار این چ سمی بود 😂

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

اسپورت اسپورته دیگه

مردونه زنونه نداره

صبحا برو توی پارک ها پیاده روی ببینی که پای چند تا مرد کتونی صورتی و بنفش هست

دیگه مطرح نیست این مسائل

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

برام پیش اومده😂😂😂

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بذار عکسشو

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چیکار کردی بعد😂

دادمش به داداشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

[QUOTE=351057798]دادمش به داداشم[/QUOTEمن داداش ندارم 😂

مال من ظاهرش با چیزی که تو عکس بود زمین تا اسمون فرق داشت انقدر که یوقور بود از نزدیک داد میزد مردونس تازه سایزشم یه سایز بزرگتر بود دیگه قسمت داداشم شد🤣

بذارش دیوار نهایتا

1
5
10
15
20
25
30
35
40