2777
2789
عنوان

خانوماا خواهش مبکنم بیاییدد

56 بازدید | 2 پست

شما پریودتون منظمه یعنی هر ماه سر همون روز پریود میشید؟؟ یا نه سه چهار روز ممکنه تاخیر بیوفته

من معمولا سر موعدم پریود نمیشم، طبیعیه یا مشکلی دارم؟؟؟ چیکار کنم خیلی ناراحتم نکنه تنبلی تخمدان یا کیست داشته باشم

بنظرتون اگه برم با نامزدم ازمایش انجام بدم اگه تنبلی یا کیست داشته باشم بد میشه جلو شوهرم و خانواده نامزدم؟؟ 

من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هشتادی معلم بشم 🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼  بعدش هم یه دخمل تپل مپل ...  میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊

جواب بدین

من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هشتادی معلم بشم 🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼  بعدش هم یه دخمل تپل مپل ...  میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.