2777
2789

پنج شرط اصلی و اساسی و پایه تو کنکور، همیناست:

📕 آزمون و تحلیلش:

فقط ثبت‌نام آزمون کافی نیست!

تحلیل بعدش، از خود آزمون مهم تره؛ چون داریم به دنبال اشتباهات و نواقص مسیر میگردیم تا بتونیم برطرفشون کنیم!

و اگه این کارم نتونیم بکنیم، آزمون به چه دردی میخوره؟!

📒تست‌ زیاد:

اغلب مشکلات درسی و آزمونی، با تمرین و تکرار زیاد تو تست ها حل میشه! هرچقدر بیشتر تست بزنی، به تسلط و خاطرجمعی و آرامش بیشتری میرسی.

📗برنامه‌ریزی:

اگه برنامه نداشته باشی، باوجود خوندن زیاد، بازهم سردرگمی و بازدهیت نصفه! چون کلی از تایم رو سرگردون بودی و داشتی فکر میکردی چیکار کنی و چی بخونی؛ درصورتی که برنامه‌ریزی مسیر درست رو تو هر زمانی بهت نشون میده

📘 مرور به موقع:

طبیعیه که مطالب رو طی یه سال فراموش کنی.مرور درست، اطلاعات رو به حافظه بلندمدت انتقال میده و تسلطت روی تستای سخت‌تر بالا میره.

📙 پیوستگی و استمرار:

یعنی هر روز باید ساعت مطالعه‌ ثابت داشته باشی.

یه روز 5 ساعت نخونی ،یه روز 8 ساعت...

هر روز 5 ساعت بخون؛ اگه تونستی بعد از چند وقت نیم ساعت هر روز بیشتر..

🏫چرا مطالبی که میخونم رو فراموش میکنم؟

📃آزمون بده.

بعد از تموم شدن هرفصل یه آزمون از خودت بگیر. وقتی ذهنت رو سر آزمون تحت‌ فشار میذاری مطالبی که بازیابی میشن احتمال فراموشی خیلی کمی دارن🤏🏼

♻️بازیابی کن. 

فکر کن درس 1 عربی رو همین الان تموم کردی. کتابو ببند و بدون تقلب هرچی یادت میاد رو روی کاغذ بنویس. و بعد با کتاب مقایسه‌ش کن. جاهایی که تفاوت داشته رو یه بار دیگه بخون.

❌بپذیر. 

قبول کن که فرق تو با ربات اینه که هرچقدم یه مبحث رو خوب بخونی بعد از یه مدت فراموش میشه. منطقی به موضوع نگاه کن که یه سری طرز فکرهای وسواسی نیان سراغت🤝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین‌ های‌ مطالعاتی‌ کنکور: 

🔹 بدترین ساعت مطالعه :

ساعت مطالعه نوسانی ( یک روز ده ساعت مطالعه و یک روز سه ساعت)

🔹 بدترین محیط مطالعه :

محیطی با دمای بالا،

نور کم و

همراه با سروصدا...!

🔹 بدترین روش مطالعه :

مطالعه وسواسی کتاب درسی و دیدن ویدئو های آموزشی بسیار.

🔹 بدترین روش تست زنی :

تست زدن بدون توجه به زمان و تحلیل نکردن!

🔹 بدترین استراتژی کنکور :

مطالعه بدون تست و مرور!

🔹 بدترین آفت کنکور :

اعتیاد به گوشی همراه!

صرف بیشتر از یک ساعت فضای مجازی در روز!

یه سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین . من روزانه 4 ساعت کلاس کنکور دارم . زمان گرفتم و هر مرور 3 ساعت وقتمو میگیره و خیلییی خسته کنندست واسم. به نظرتون برای مرور هر جلسه چیکار کنم بهتره؟

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

⏰ بهترین ساعت های مطالعه + دلیل علمی

✅ 6 تا 10 : درس تخصصی

🚫چون منطق و حافظه قوی ترین وضعه.

✅ 10 تا 12 : درسی که ازش می‌ترسی

🚫چون مغز تو پر انرژی ترین حالته.

✅ 12 تا 15 : یه چرت کوچیک و درس سبک

🚫چون انرژی مغز افت کرده و نیاز به شارژه.

✅15 تا 18 : اون درسی که حس می‌کنی سخته

🚫چون مغز تو قله دوم انرژیشه.

✅ 18 تا 21 : درسی که دوسش داری

🚫چون یواش یواش انرژی مغز تحلیل می‌ره.

✅21 تا 24 : درسی که کم فشاره+ مرور درسا

🚫چون مغز داده های روزو طبقه بندی می‌کنه.

یه سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین . من روزانه 4 ساعت کلاس کنکور دارم . زمان گرفتم و هر مرور 3 س ...

راهکار مطلوب اینه که قبل از شروع کلاس شما مطالب جلسه ی گذشته رو مرور کنید 

برای هر مرور سه ساعت تایم زیادیه ، به نظر میرسه مشکل کند خوانی یا وسواس مطالعاتی داشته باشید ( احتمال داره )

که باید ابتدا اون رو برطرف کنید .

با یک برنامه ریزی اصولی در روز بجز در نظر گرفتن تایم هدر رفته ، میشه با خوندن دروس طی سه الی چهار دروس رو تا حد زیادی خوند 

یک توصیه از منی که تا حالا خیلی ها رو به فرهنگیان و پزشکی و ... اهداف شون رسوندم به شما « تایم زیاد کلاس کنکوری خیلی به ضررتونه ، خصوصا که روزی چهار ساعت اونم هر روز باشه ... »

یه سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین . من روزانه 4 ساعت کلاس کنکور دارم . زمان گرفتم و هر مرور 3 س ...

این هم راهکار مناسب برای افرادی که دچار کند خوانی هستند 

با این چند روش تند خون شو!🌪📖

┏┅┅┅┅┅┅┅┅┓

➜ᤴ👀بازگشت نکن✵

┕┅┅┅┅┅┅┅┅┛

╮به باور غلطی که وجود داره اینه

✢┃که همه فکر میکنن با بازگشت به

✢┃جمله های قبلی درک خودش رو از

✢┃اون جمله افزایش میدن در صورتی

✢┃که به راحتی معنا ومفهوم رو از

✢┃دست میدن و همین باعث کند

╯خوانی میشه.🙂❗️

┏┅┅┅┅┅┅┅┅┓

➜ᤴ🧠تمرکز داشته باش✵

┕┅┅┅┅┅┅┅┅┛

╮خیلی از بچه ها موقع درس خوندن حواسشون

✢┃به همه چی هست جز درس خوندن.هر چند

✢┃دقیقه یک بار گوشیشونو چک میکنن، نقاشی

✢┃میکشن و... همین باعث میشه یه پاراگراف

╯رو چند بار بخونن =کندخوانی📱🎨

┏┅┅┅┅┅┅┅┅┓

➜ᤴ🙌🏻توقف یادگیری✵ 

┕┅┅┅┅┅┅┅┅┛

╮هر چه قدر شما از مطالعه کردن دور باشین ،

✢┃زمانی که میخواین کتابی یا مطلبی رو یاد یا

✢┃مطالعه کنین ، به مراتب برای شما سخت تر و

✢┃سخت تر میشه و در نتیجه باید زمان زیادی رو 

╯صرف خواندن کنید =کند خوانی📒🔎

┏┅┅┅┅┅┅┅┅┓

➜ᤴ🙇🏽‍♀جمله را دنبال کنید✵

┕┅┅┅┅┅┅┅┅┛

╮از انگشت مداد خود جمله ها رو دنبال کنید

✢┃این کار باعث میشه چشمان شما متمرکز تر

✢┃بمانند و در محیط پرسه نزنند و همین 

╯کار موجب تند خوانی می‌شود.

رتبه برتر شدن سخت نیست به شرطی که راهش رو بلد باشی‼️

کنکوری های ۴۰۴ باورتون میشه با انجام کارای زیر بشه رتبه برتر شدن

گوش نکردن🧏‍♀

یه سری از دوستان و اطرافیان بخاطر نگاه صفر و صدی که دارن،با دیدن چالش هاتون سریع نسخه نشدن و نرسیدن می پیچن ولی خبر ندارن که یه نوتروفیلی با بقیه رقباش متفاوته.مگه نه❔

درس نخوندن

اره عزیزم درست دیدی😊

یه وقتایی که میدونی بازدهی مطالعه ات پایینه و مود درس نداری مثلا بعد خوردن ناهار یا بلافاصله بعد زدن یه آزمون مهم، بهتره کمی استراحت کنی و استراتژی ادامه برنامه اون روز رو در ذهنت بچینی و اینطوری در تایم استراحتت استرس و نگرانی نداری

کلاس نرفتن👨‍🏫

عزیزانم،قرار نیست تایم مطالعه رو با دیدن کلاس ها پر کنین و وسواس اینو داشته باشین که نکنه در کلاس ها نکاتی گفته بشه که من از تست ها پیدا نکنم و اینا

لطفا وقتی از لحاظ آموزشی در مباحث اوکی شدین دیگه خودتون دست به قلم بشین✍️و تست و تمرین حل کنین و از دیدن نکات جدید نترسین و سعی کنین اونا رو خوب یادبگیرین و با دیدگاه طراح های مختلف اشنا بشین

آزمون ندادن📝

اگر تازه مطالعه کنکور رو شروع کردین و سرعت کافی برای رسیدن به برنامه آزمون ها رو ندارین،لزومی نداره در آزمونی شرکت کنین که حتی به نصف بودجه هم نرسیدین.بجاش ساعت مطالعه و تعداد تست هاتون بیشتر کنین و ازمون شخصی سازی شده بزنین👌

فیلم دیدن🎬

هفته ای یکبار که ترجیحا آخر هفته باشه، میتونید فیلم انگیزشی ببینید یا کلیپ های انگیزشی ببینین ولی حواستون باشه سریال و برنامه هایی که قسمت های زیادی دارن نگاه نکنین چون نباید ذهنتون رو حین مطالعه درگیر کنه و تمرکزتون کم بشه❌بلکه باید کمک کنه تا با انگیزه و تمرکز بیشتری مطالعه داشته باشین

خوابیدن

شب ها سعی کنین حتما زودتر بخوابید و بخاطر فضای مجازی و دیدن برنامه ها تا دیروقت بیدار نمونید تا بتونید صبح زود شروع پرانرژی داشته باشین🫶

این هم راهکار مناسب برای افرادی که دچار کند خوانی هستند با این چند روش تند خون شو!🌪📖┏┅┅┅┅┅┅┅┅┓➜ᤴ👀 ...

خیلی متشکرم❤️🙏🙏

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

سلام ممنون بابت مطالب ارزشمتدتون . ببخشید من یه سوالی داشتم اول راجب خودم بگم که ۲۲ سالمه دیپلم انسانی دارم خیلی دوست داشتم شاغل بشم مستقل بشم درآمد داشته باشم رفتم چندتا کلاس هنری مثل قنادی و خیاطی ولی وسط کار ولشون کردم روحمو ارضا نمی‌کرد خوشم نیومد دوست داشتم یه شاخه علمی باشه . دوهفته پیش یهو به خودم اومدم گفتم کنکور بدم کنکور فرهنگیان چون چندسال از درس و کتاب و آموزش پرورش دور بودم خیلی تحقیق و پرسجو کردم که شرایط فرهنگیان وقهمیدم که محدودیت سن داره امسال که جا موندم سال بعد هم سنم مجاز نمیشه خیلی خیلی ناراحت شدم چون فرهنگیان باشذایطم مناسب بود اگه قبول میشدم . خلاصه اینم نشد خواستم برای سراسری نوبت دوم بخونم دیروز رفتم چندتا کتاب تستی گرفتم کتاب های درسی پیدا کردم اما امروز یهو اصلا ناامید شدم حس و شوقم یهو پریدچیکار کنم شوهرم میگه تو هرکاری میری وسط کار جامیزنی . به این فکر میکنم اگه قبول نشم چی اگه نتونم بخونم اگه اون چیزی که می‌خوام نشه از اینور ترمیم معدل و سابقه تحصیلی کار و خیلی سخت‌تر می‌کنه داره گریم میگیره چه مرگمه خودمم واقعا نمیدونم چی می‌خوام 

یه بچه یکساله هم دارم

سلام عزیزم وقت شما بخیر 

رشته تون چیه ؟

دیپلم چه سالی رو دارین 

اگر فرهنگیان به سن تون نمیخوره میتونی بری دانشگاه چه دولتی چه پیام نور و ... بعد گرفتن کارشناسی آزمون استخدامی شرکت کنی

باید ببینی چی میخوای

آیا واقعا میتونی این راه رو بری 

ترم معدل و ... هزار و یک کار باید انجام بدی که آسون هم نیست 

تکلیف ت رو روشن کن ببین واقعا چی میخوایی 

بعد که مطمن شدی ، دست به اقدام بزن