2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد!😢بی بی هزاری درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 110 پست
فریماه جون من هرمووووقع تست کردم منفی بود. بهمن 96 تست کردم مثبت شد البته از موعد پریودم گذشته بود ...

خانمی میشه بگین چرا سقط شد؟منمدو روز مونده به موعدم دو خط شد البته یکی کم رنگ دیروز یه روز به موعدم بود آز دادم مثبت شد،شمام انشالا بارداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بد نازاحت شدم اخه ۳تا مارک دیگه هم مثبت شد بعد با خوشحالی و تعتماد به نفس رفتم آزمایش گفت منفی ...

وااااای آره درک میکنم😢

آدم ازین حرصش میگیره که روی همه ی بی بی چکا هم نوشته 99.9 درصد جواب درستو میده!!!!

یه پسر دارم شاه نداره😍
اصلا رواین علائم حساب نکن میگم که منم علائم پریودی داشتم هی میرفتم دستشویی تا پد بزارم ولی نمیشدم وب ...

نمیدونم یعنی امیدوار باشم 

حس پریود دارم اما نیومد چیزی همش حس میکنم میاد تا دیروز ظهر ترشح داشتم اونم دیگه نیست 

نمیدونم یعنی امیدوار باشم  حس پریود دارم اما نیومد چیزی همش حس میکنم میاد تا دیروز ظهر ترشح دا ...

انشاالله که هستی چندوقته عقب انداختی؟؟خیلی وقته جلوگیری نمیکنی؟؟؟

اون که همیشه باهاته پاهاته

بنظرم اون گرونه روهم همین الان بزن اگ اونم مثبت شد خیالت راحت میشه بعد تاخیر برو از بده حداقل میدونی یه خبرایی هست بیشتر مراقب خودتی 

ایشالله که به حق همین روزای عزیز همه منتظراهم دامنشون سبز بشه واسه شماهم مثبت واقعی باشه💖

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
خانمی میشه بگین چرا سقط شد؟منمدو روز مونده به موعدم دو خط شد البته یکی کم رنگ دیروز یه روز به موعدم ...

فریده جون دلیلشو ندونستم خودمم.

چون تازه یکی دوهفته بود ک متوجه شدم باردارم تازه میخواستم برم واسه تشکیل پرونده اینا ک دیدم یکم لک دارم و فرداش بیشتر شد رفتم دکتر شیاف پروژژسترون داد همون شب استفاده کردم و فرداش افتاد .

حتی برامم سونو نوشت ولی چون ک سقط شد دیگه نرفتم . 

گفت برو ی وقت تیکه ای چیزی داخل نمونده باشه.ولی نرفتم چون میدونستم کامل افتاد اومد

یه پسر دارم شاه نداره😍

4ساله و نیمه که هرماه فکر میکنم باردارم نمیدونم چرا دست بردار نیستم خدا اگه میخواست بهم بچه بده تا حالا میداد ولی نمیدونم چرا هر ماه بازم علائم بارداری دارم خسته شدم از سادگیم که دوباره امیدوار میشم بعد از عقب انداختن

الهم صلی علی محمد وال محمد   خدایا به حق حسین همه زنایی که مادر نشدن یه فرزند صالح با قدمای خیر نصیبشون کن خدایا ما رو هم بی نصیب نکن یا الله
نمیدونم یعنی امیدوار باشم  حس پریود دارم اما نیومد چیزی همش حس میکنم میاد تا دیروز ظهر ترشح دا ...

عزیزم علائم بارداری ام همینطوره هی فکرمیکنی میخوای پری بشی اما ترشحه دردا و حالات پریودی هست همون موقع فرقی نداره اصلا

انشاالله واسه شماهم واسه بارداریه💖

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
فریده جون دلیلشو ندونستم خودمم. چون تازه یکی دوهفته بود ک متوجه شدم باردارم تازه میخواستم برم واسه ...

واقعا بخاطر لکه بینی بود سقط شد،آخه منم بیشتر از یه هفته ست لکه بینی دارم دکتر برام شیاف نوشت دارم استفاده میکنم،اگه سقط بشه از کحا باید متوجه شد؟

گلم دوتا داشتم میخریدم ازون بی بی چک خوبا ... داروخونه گفت یدونه دارم  گفتم پس یکیشو هزاری بده ...

برا ما هزاری نیس. 500 تومنیه

مهم بود اینو بگم آخه  

منم امروز صبح از اون پانصدی ها یا به روایتی هزاریها گذاشتم مثبت بود. یعنی هر روز استفاده میکنم تا پررنگتر بشه برم آز

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله؛ چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه: مال من کمه