2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد!😢بی بی هزاری درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 110 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش اومده که مثبت کاذب بشه برات قبل از موعد عزیزم ؟ اگر نه پس مطمئن باش یه خبری هست . 

فریماه جون من هرمووووقع تست کردم منفی بود.

بهمن 96 تست کردم مثبت شد البته از موعد پریودم گذشته بود ، ولی جنین تو 2 ماهگی سقط شد متاسفانه .. خداروشکر بازم

یه پسر دارم شاه نداره😍
پنج روز مونده به پریودم😕

عزیزم یه قطره چکونی هم بزار اگر اون هم مثبت شد درست 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
مبارکه انشالله که درست باشه علایم بارداری رو داری؟چن وقته تو اقدامی؟

مرسی گلم .

2 یا3 ماه اینچیزا

علائم ندارم ... فقط احساس میکنم تخمدانم درد میکنه و کمرم و یه دل دردی مث پریودی حس میکنم.همین

یه پسر دارم شاه نداره😍

درسته.انشاا...بسلامتی بغلش کنی😘😘

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

فعلا به هیچکس نگو . فقط شوهرت. 

وضد بگیر .  قران بردار و نیت کن و از خدا بخواه خودش آرومت کنه و اگر قراره خبری باشه بهت بگه و بسم الله کن و بگو لاحول و لاقوه الی بالله العلی العظیم.

و یک صفحه از قران رو باز کن و بخون. 

توکل بخدا . ان شاالله که خیره. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
سلام بچه ها منم سه روز عقب انداختم نمینم باردارم یا نه اخه میگن کسی که باردار لک بینی داره من اینم ن ...

همه لکه بینی ندارن عزیزم ک منم نداشتم تا الان

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
نه گلم ناراحت واسه چی بشم .😊 ممنونم از پستت واینکه چه بد😯😳 3 تا تست کنی مثبت کاذب باشه واقعاااا ...

خیلی بد نازاحت شدم اخه ۳تا مارک دیگه هم مثبت شد بعد با خوشحالی و تعتماد به نفس رفتم آزمایش گفت منفی دنیا روی سرم خراب شد 

من دو روز پیش داشتم اما حس پریودم خیلی شدید فکر کنم پریود بشم

اصلا رواین علائم حساب نکن میگم که منم علائم پریودی داشتم هی میرفتم دستشویی تا پد بزارم ولی نمیشدم وبارداربودم

اون که همیشه باهاته پاهاته
فعلا به هیچکس نگو . فقط شوهرت.  وضد بگیر .  قران بردار و نیت کن و از خدا بخواه خودش آرومت ...

عزیزززززم چ زیبا بود پستت😢😢😢گریم گرفت

چشم ممنونم از راهنماییت

یه پسر دارم شاه نداره😍