loveninikocholo مدیر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 عنوان بی بی چکم مثبت شد!😢بی بی هزاری درسته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 110 پست خدایا واقعا شکرت😢یا حسین واقعا به این زودی علی اصغرتو دادی بهم😢😢😭ولی نمیدونم چرا زیاد خوشحال نیستم!👇بی بی چک ازون هزاریاس...همونایی که شبیه کیت تخمک گذری هستن! بخاطر همین زیاد اعتماد ب جوابش ندارم. یه پسر دارم شاه نداره😍 1396/07/13 | 07:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 درسته. بیخودی که قبل از پنج روز مثبت نمیشه فکر منفی نکن. برای اطمینان خودت شوهری که اومد بگو بی بی قطره چکونی برات بگیره تا بزنی و باز مثبت ببینی و کلی ذوق کنین دوتایی . 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 چقدر زود زدی آخه یه هفته بعدپریودیت نشون میده گلم دوتا داشتم میخریدم ازون بی بی چک خوبا ... داروخونه گفت یدونه دارم گفتم پس یکیشو هزاری بده ... امروز چون ذوق داشتم هزاری رو تست کردم با اینکه هیچ علائمی غیر از تیرکشیدن زیر کشم نداشتمحالا هفته بعد هم اون یکیه رو تست میکنم. یه پسر دارم شاه نداره😍
eshghiii عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1052 اوووووه ٥ روز تا پريودت مونده، حالا صبر كن،بزار ١٠ روز تا ١٤ روز از پريودت بگذره حالا،بعد بيبي چك بزن و آزمايش بده. چرا عجله مي كني؟
مامان_کنجد_سابق_هستم عضویت: 1396/04/03 تعداد پست: 3839 بچه ها الکی امیدوارش نکنید استارترو. هنوز 5روز مونده به پریودش. احتمالا مثبت کاذب بوده
jonamatena عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 830 من سه روز گذشته بود ونشون نداد اخرش 9روز بعدش که زدم مثبت شد دوباره شک داشتم یه هزاری هم خریدم مثبت شد اونم اون که همیشه باهاته پاهاته
منتظر_مادرشدن عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 43 ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم اما برای من ماه پیش ۳تا از اونا مثبت بود مارکهای دیگه هم گرفتم مثبت شد اما ازمایشم منفی😔😔و پریود شدم حالا امروز هم یکروز از پری گذشته اما دیگه نمیخوام بی بی بزنم میترسم مثبت کاذب باشه
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 درسته. بیخودی که قبل از پنج روز مثبت نمیشه فکر منفی نکن. برای اطمینان خودت شوهری که اومد بگو بی بی ق ... ازون قطره چکونیام دارم الان یدونه.دلم نمیاد تست کنم .میگم چند روز دیگه😆 بخدا دیگه میترسم تست کنم منفی بشه😢 یه پسر دارم شاه نداره😍
گل_بنفشه2 عضویت: 1396/03/26 تعداد پست: 3557 عزیزم ان شاالله که بارداری😍😍😍مبارکهههه به از این چه شادمانی 💖 که تو جانی و جهانی💖
jonamatena عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 830 گلم دوتا داشتم میخریدم ازون بی بی چک خوبا ... داروخونه گفت یدونه دارم گفتم پس یکیشو هزاری بده ... خب عکس بده اون که همیشه باهاته پاهاته
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 پیش اومده که مثبت کاذب بشه برات قبل از موعد عزیزم ؟اگر نه پس مطمئن باش یه خبری هست . 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
rozemaman عضویت: 1396/06/16 تعداد پست: 140 سلام بچه ها منم سه روز عقب انداختم نمینم باردارم یا نه اخه میگن کسی که باردار لک بینی داره من اینم ندارم خیلی ناامیدم الهم صلی علی محمد وال محمد خدایا به حق حسین همه زنایی که مادر نشدن یه فرزند صالح با قدمای خیر نصیبشون کن خدایا ما رو هم بی نصیب نکن یا الله
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم اما برای من ماه پیش ۳تا از اونا مثبت بود مارکهای دیگه هم گرفتم مثبت ... نه گلم ناراحت واسه چی بشم .😊ممنونم از پستت واینکه چه بد😯😳3 تا تست کنی مثبت کاذب باشه واقعااااا آدم ناراحت میشه😢گلم ان شالله که به زودی مامان شی عزیزم یه پسر دارم شاه نداره😍
jonamatena عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 830 سلام بچه ها منم سه روز عقب انداختم نمینم باردارم یا نه اخه میگن کسی که باردار لک بینی داره من اینم ن ... برای همه که اینجورنیست من سردوتا بارداریم اصلادلک نداشتم فقط علایم پریودی وسینه دردوحشتناک داشتم اون که همیشه باهاته پاهاته
loveninikocholo مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 1769 سلام بچه ها منم سه روز عقب انداختم نمینم باردارم یا نه اخه میگن کسی که باردار لک بینی داره من اینم ن ... نه عزیزم واسه همه ک این اتفاق نمیفتهان شالله ک باردار باشی یه پسر دارم شاه نداره😍
farimah عضویت: 1396/03/21 تعداد پست: 4397 ازون قطره چکونیام دارم الان یدونه. دلم نمیاد تست کنم . میگم چند روز دیگه😆 بخدا دیگه میترسم تست کن ... نه تست نکن. بیخودی استرس بیشتر به خودت وارد میکنی . اونو فردا یا پس فردا بزن. ایشالا که اونم مثبت میشه. 💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸