2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد!😢بی بی هزاری درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 110 پست

درسته. بیخودی که قبل از پنج روز مثبت نمیشه فکر منفی نکن. برای اطمینان خودت شوهری که اومد بگو بی بی قطره چکونی برات بگیره تا بزنی و باز مثبت ببینی و کلی ذوق کنین دوتایی . 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
چقدر زود زدی آخه یه هفته بعدپریودیت نشون میده

گلم دوتا داشتم میخریدم ازون بی بی چک خوبا ... داروخونه گفت یدونه دارم 

گفتم پس یکیشو هزاری بده ... امروز چون ذوق داشتم هزاری رو تست کردم با اینکه هیچ علائمی غیر از تیرکشیدن زیر کشم نداشتم

حالا هفته بعد هم اون یکیه رو تست میکنم.

یه پسر دارم شاه نداره😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم  اما برای من ماه پیش ۳تا از اونا مثبت بود مارکهای دیگه هم گرفتم مثبت شد اما ازمایشم منفی😔😔و پریود شدم 

حالا امروز هم یکروز از پری گذشته اما دیگه نمیخوام بی بی بزنم میترسم مثبت کاذب باشه 

درسته. بیخودی که قبل از پنج روز مثبت نمیشه فکر منفی نکن. برای اطمینان خودت شوهری که اومد بگو بی بی ق ...

ازون قطره چکونیام دارم الان یدونه.

دلم نمیاد تست کنم .

میگم چند روز دیگه😆 بخدا دیگه میترسم تست کنم منفی بشه😢

یه پسر دارم شاه نداره😍

سلام بچه ها منم سه روز عقب انداختم نمینم باردارم یا نه اخه میگن کسی که باردار لک بینی داره من اینم ندارم خیلی ناامیدم

الهم صلی علی محمد وال محمد   خدایا به حق حسین همه زنایی که مادر نشدن یه فرزند صالح با قدمای خیر نصیبشون کن خدایا ما رو هم بی نصیب نکن یا الله
ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم  اما برای من ماه پیش ۳تا از اونا مثبت بود مارکهای دیگه هم گرفتم مثبت ...

نه گلم ناراحت واسه چی بشم .😊

ممنونم از پستت واینکه چه بد😯😳

3 تا تست کنی مثبت کاذب باشه واقعااااا آدم ناراحت میشه😢

گلم ان شالله که به زودی مامان شی عزیزم

یه پسر دارم شاه نداره😍
سلام بچه ها منم سه روز عقب انداختم نمینم باردارم یا نه اخه میگن کسی که باردار لک بینی داره من اینم ن ...

برای همه که اینجورنیست من سردوتا بارداریم اصلادلک نداشتم فقط علایم پریودی وسینه دردوحشتناک داشتم

اون که همیشه باهاته پاهاته
سلام بچه ها منم سه روز عقب انداختم نمینم باردارم یا نه اخه میگن کسی که باردار لک بینی داره من اینم ن ...

نه عزیزم واسه همه ک این اتفاق نمیفته

ان شالله ک باردار باشی

یه پسر دارم شاه نداره😍
ازون قطره چکونیام دارم الان یدونه. دلم نمیاد تست کنم . میگم چند روز دیگه😆 بخدا دیگه میترسم تست کن ...

نه تست نکن. بیخودی استرس بیشتر به خودت وارد میکنی . اونو فردا یا پس فردا بزن. ایشالا که اونم مثبت میشه. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸