2777
2789

خدایا واقعا شکرت😢یا حسین واقعا به این زودی علی اصغرتو دادی بهم😢😢😭

ولی نمیدونم چرا زیاد خوشحال نیستم!👇

بی بی چک ازون هزاریاس...همونایی که شبیه کیت تخمک گذری هستن! بخاطر همین زیاد اعتماد ب جوابش ندارم.

یه پسر دارم شاه نداره😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداااارو شکر گلم. 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗 قسمت شد بمونم بیدار تا تاپیکتو ببینم. درسته گلم‌ بد به دلت راه ن ...

سلاااااام عزیزم بخدا همین الاآااان ب یادت بودم گفتم فریما کجاس پس یهو پستتو دیدم.

ممنون عزیزم انشالله😢

یه پسر دارم شاه نداره😍
بچه ها کسی بی بی چک هزاری گذاشته ک مثبت بشه و بعدش آز بده و متوجه شه واقعا بارداره؟؟؟؟؟ بدید آره ...

اره

البته من هنوز باردار نشدم‌😁

ان شاالله که بارداری.

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢
بچه ها کسی بی بی چک هزاری گذاشته ک مثبت بشه و بعدش آز بده و متوجه شه واقعا بارداره؟؟؟؟؟ بدید آره ...

مبارکه عزیزم، اتفاقا این هزاریا از همه قابل اعتمادتره

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

عزیزم مبارکه انشالله اره عزززیزم من خودم چن سال چیش روز دوم از  زمان پریودم گذشته بود تست دادم مثبت وبود باردارشدم الانم دخترم سه ونیم سالشه تو اقدام برای دومی ههستم