2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

125 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

برای اینکه پارتنرمون دیگ خیانت نکنه باید چه سوره یا ذکری خوند ک سوم شخص بره و فقط ما تو زندگیش باشیمو و رابطمون بهتر بشه و بهمون پیشنهاد ازدواج بده

لطفا نصیحت نکنید یا اعتقاد ندارید کامنت نزارید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هست گلم من خودم با سوره قرآنی برشگردوندم🤦🏻‍♀️

خب با همون باز نذار نفر سوم بیاد دیگ 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اون برای برگشته شما اگه اطلاعاتی دارید بفرمایید ندارید نظر ندید بهتره

چشم عباس اقا

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

والا خود طرف باید بخواد ب این چیزا نیست بنظرم

همچنین چیزی اصلا نیست من دیدم هم با سوره های قرآن هم قانون جذب با کسی ک چندین سال جدا بودن ازدواج کردن

هیچ چیز غیر ممکنی وجود ندارد ولی باید قانونشو بدونی

پسرا دختر زرنگ و با سیاست و باهوش می‌خوان 

واقتی ببینن طرفشون ساده هست یا احساساتی 

سو استفاده میکنن از طرف آخرشم ولش میکنن 

از اونجایی که دنبال دعا و اینجور چیزا هستی مشخصه پارتنر قوی نیستی ک بتونی خودت پارنتر خودتو نگه داری 

ازدواج هم کنی که بعید می‌دونم بازم خیانت می‌کنه تو زندگی متأهلی 

هیچ خبری نیست ...😉