2777
2789

مثلا اینکه داخل سایت نوشته فارغ التحصیلان سال آخر کارشناسی در فلان تاریخ اردیبهشت ثبت نام کنن برای ارشد بدون کنکور 

بعد کنگور هم اگه به فرض بهمن ماه باشه 

اونموقع از کجا باید بفهمیم که در دسته افراد بدون کنکور قرار میگیریم که خوده کنکور ارشد را شرکت نکنیم؟

برو دانشگاه سوال کن

من پدرم ۵ سال پیش خوند

تو سایت ثبت نام کرد براش پیام اومد مدارک بارگذاری کن بعد پیام اومد حضوری بیا بعد تاریخ انتخاب واحد دادن

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونمیادتون نمیاد معدلشون چند بود؟

13.48معدلش بود

۱۸.۹۵ فارغ التحصیل شد بعد دانشگاه تهران قبول شد

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
جدی پس من اگه معدل لیسانسم بالای ۱۹ بشه شانسم بالاس

هنوز لیسانس نگرفتی؟

اصولا دانشگاه ازاد به معدل زیاد گیر نمیده معدل پایین میزارن فک کنم حدود۱۱ ۱۲

اها بدون کنکورش مثل همین کنکور کارشناسی با سوابق تحصیلی هستش؟

بله

حالا آیین نامه دانشگاتونو ببین

ولی ارشد بدون کنکور واسه بچه هاییه که جزو نفرات برتر ورودیشون باشن تا ترم ۶

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه میرم ترم ۳اها دانشگاه آزاد قبول شدند؟

معدل فوق دیپلمش ۱۳ و خورده ای بود بالا گفتم

ازاد کارشناسی قبول شد بدون کنکور

برا ارشد کنکور داد تهران قبول شد

بلهحالا آیین نامه دانشگاتونو ببینولی ارشد بدون کنکور واسه بچه هاییه که جزو نفرات برتر ورودیشون باشن ...

ایین نامه دانشگاه خودمو؟ یا اونی که قصد دارم برا ارشد برم؟ 

اره میدونم پس یعنی ترم ۶ رفتم برا ورودی بدون کنکور باید ثبت نام کنم؟

ایین نامه دانشگاه خودمو؟ یا اونی که قصد دارم برا ارشد برم؟ اره میدونم پس یعنی ترم ۶ رفتم برا ورودی ب ...

اونی که قصد داری بری

بله

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه