2777
2789
عنوان

شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 82 پست
ربطش تو تفاوتشه خب همین ک هیز نیست و مثبت 18 نمیبینه خداروشکر کن تو هم اگه زنگ باشی میتونی خودتو تو ...

کم داری؟! یا مشکل داری؟!

همینک هیز نیس کافیع از کجات در اووردی این مضخرفاتو اون وقت؟ حرفات واقعا مصخرفی بیش نیست با این طرز فکر انگار موندی تو چهارصد سال پیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دیگع کسی که ازدواج میکنه یعنی داره تشکیل خانواده میده و خودش یه خانواده جدا داره حداقل به بچش ...

من اصلا این آدمها رو نمی‌فهمم 

وقتی داداش من با جون و دل به زنش و زندگیشو بچشچسبیده ما از خوشحالی نمی‌دونیم چکار کنیم 

خوشحالیم که دادشمون راه دست رو تو زندگیش پیش گرفته 

حالا هی بیاد بچسبه به ننه من 

برای زن و زندگی و بچش کم بزاره 

که چی ؟

نمیدونم واقعا اینا چجور فکر میکنند 

من اصلا این آدمها رو نمی‌فهمم وقتی داداش من با جون و دل به زنش و زندگیشو بچشچسبیده ما از خوشحالی نمی ...

خوشحال هم میشن اتفاقا .... از خوشحالی بال در میارن وقتی میبینن پسرشون نه زنش براش مهمه و ن بچش و فقط میگه مادرم مادرم.... ببین من الان امروز با بچمم اومدیم مهمونی به قران قسم راست میگم از صب به مازنگی نزده بگع شما کجایید؟ حالتون چطوره ؟ حالا تو تماساش بری همش با مادرش در ارتباط 

کم داری؟! یا مشکل داری؟!همینک هیز نیس کافیع از کجات در اووردی این مضخرفاتو اون وقت؟ حرفات واقعا مصخر ...

گزارش زدم 

اگه منم بخوام حرف بد بزنم تو این زمینه رو دست ندارم 

مودب باش دلت از خانواده شوهرت پره سر کاربرا خالی نکن بای 

خوشحال هم میشن اتفاقا .... از خوشحالی بال در میارن وقتی میبینن پسرشون نه زنش براش مهمه و ن بچش و فقط ...

خوب دیگه خونواده های اونجوری بچه این مدلی هم تحویل جامعه میدن 

ببخشی معذرت می‌خوام خاک تو سرش 

عین شوهر منه

حالا سرس به سنگ خورده و ننه اش ریده کف دستش 

که دو ماهه جواب پیام ننش هم تمیده

میگه من زندگی دارم 

میخام ب زندگیم برسم 

ببین اون ننه با این بچه ننه چکار کرده 😬😬😬

گزارش زدم اگه منم بخوام حرف بد بزنم تو این زمینه رو دست ندارم مودب باش دلت از خانواده شوهرت پره سر ک ...

به درک که گزارش زدی😐 والا من جواب همه رو دارم درست میدم تو اومدی چرتو پرت نوشتی اگ‌تو رو دس نداری من از تو بدترم من دارم راجب یه چیز دیگه حرف میزنم تو اومدی طعنه میزنی که اگه زن بودی خودش رو تو دلش جا میکردی؟ مشخصه بچه سال هستی

🙃من کم کم دارم ازش سرد میشم اون حسی که قبلا بهش داشتمو ندارم دیگه

ناراحتم اینو میشنوم

منکه دارم جدا میشم از سرد بودنش و خیلی اخلاقای بد دیگش.

میدونم حق داری،اصلا وظیفشه بهت توجه و محبت کنه

ولی شما اگه حساس بشی کنار اومدن باهاش خیلی برات سخت میشه

خدایا به دلم آرامش بده
خوب دیگه خونواده های اونجوری بچه این مدلی هم تحویل جامعه میدن ببخشی معذرت می‌خوام خاک تو سرش عین شوه ...

انشالله اینم عاقل بشه کاش زودتر عاقل بشه چون نسبت بهش خیلی دارم سرد میشم جوری نشه که دیگه هیچ حسی بهش نداشته باشم..

ناراحتم اینو میشنوممنکه دارم جدا میشم از سرد بودنش و خیلی اخلاقای بد دیگش.میدونم حق داری،اصلا وظیفشه ...

شما بچه داری؟! من بخاطر بچم بیشتر تحمل میکنم اخلاقای دیگشو و خودمو میزنم به اون راه ولی واقعا قلبم اتیش میگیره از این همه بی محبتی حالا من به کنار این بچه طفل معصوم چه گناهی کرده که یه پدر سرد و خشک دارع واقعاً عذاب میده منو کاش حداقل یک سوم اون قدری که مادرش براش مهم بود من و بچش هم براش مهم بودیم کاش منم جسارت اینو داشتم ازش جدا بشم 

شما بچه داری؟! من بخاطر بچم بیشتر تحمل میکنم اخلاقای دیگشو و خودمو میزنم به اون راه ولی واقعا قلبم ا ...

نه ندارم

عزیزم شرایط شما فرق داره،پای یه طفل معصوم وسطه

طلاق به این راحتی نیست

اگه اخلاق بد دیگه ای نداره،حتی یه درصدم به طلاق فکر نکن

همسرم من خیلی اخلاقای بد دیگه داشت ک نمیشد کنار اومد

خدایا به دلم آرامش بده