2777
2789
عنوان

شوهر😐

805 بازدید | 82 پست

سلام خوبین بیاید یه راهنمایی کنید خواهرانه ببینید من زیادی حساس شدم یا نه من هربار میرم گوشی شوهرم رو چک کنم روزی یکبار رو حداقل با مادرش باهم در تماس بودن در صورتی که وقتی سرکار هستش یبارم به من زنگ نمیزنه توی اینستاگرام که میرم هر پستی در مورد مادر توی اکسپلور اینستاگرام من باشه نگاه میکنم میبینم شوهرم لایک کرده که مامان تو دلیل زنده بودنمی تو دنیا فقط تو برام مهمی و اینا ولی اصلا برای من  از اینجور پست ها نه میفرسته نه چیزی و یابه  بچه اش اصلا از اینجور حرفای عاشقانه و فلان نمیگه حالا من واقعا از دستش ناراحتم مخصوصا که دیدم دیروز یه پستی لایک کرده که دلیل زنده بودنم مادرمه و تو دنیا اون برام مهمه.... واقعا درک نمیکنم چرا اقایونی که همه زندگی و همه کسشون مادرشونه به ازدواج فکر میکنن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من درکت میکنم که ناراحت شی ،برای خودمم حس خیلی بدیه هر چند الان بقیه بیان بگن مادرشه و فلان و فلان

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

چون اونم گوشی منو چک میکنه!!!

رابطه سمی دارید چندسال دیگه طلاقه ، چرا خودتو با مادرش مقایسه میکنی؟ اگه بهت محبت میکنه و کم نمیذاره این حسودیا باعث بهم خوردن علاقه و حس بینتون میشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

ولی من درکت میکنم که ناراحت شی ،برای خودمم حس خیلی بدیه هر چند الان بقیه بیان بگن مادرشه و فلان و فل ...

خب باشه مادرش باشه نمیگم‌دوسش نداشته باش میگم حداقل  همون قدر که به مادرت توجه میکنی به زن و بچت هم توجه کن.

خوب یعنی دوست نداری پسرت بهت زنگ بزنه و محبت داشته باشه ؟؟هر آنچه برای خود می پسندی برای دیگران هم ...

متوجه نیستین چرا میگم اصلا هیچ توجه ای به من و بچش نداره کل زندگیش مادرشه

من یه پسر دارم تمام عمرم رو به پاش گذاشتم و اگه یه روزی ازدواج کنه اصلا انتظار ندارم فراموشم کنه! یا ...

مگه من گفتم ناراحت میشم بگه دوسم داره؟ میگم حداقل کاش یکمم مارو دوست داشت