سلام خوبین بیاید یه راهنمایی کنید خواهرانه ببینید من زیادی حساس شدم یا نه من هربار میرم گوشی شوهرم رو چک کنم روزی یکبار رو حداقل با مادرش باهم در تماس بودن در صورتی که وقتی سرکار هستش یبارم به من زنگ نمیزنه توی اینستاگرام که میرم هر پستی در مورد مادر توی اکسپلور اینستاگرام من باشه نگاه میکنم میبینم شوهرم لایک کرده که مامان تو دلیل زنده بودنمی تو دنیا فقط تو برام مهمی و اینا ولی اصلا برای من از اینجور پست ها نه میفرسته نه چیزی و یابه بچه اش اصلا از اینجور حرفای عاشقانه و فلان نمیگه حالا من واقعا از دستش ناراحتم مخصوصا که دیدم دیروز یه پستی لایک کرده که دلیل زنده بودنم مادرمه و تو دنیا اون برام مهمه.... واقعا درک نمیکنم چرا اقایونی که همه زندگی و همه کسشون مادرشونه به ازدواج فکر میکنن😔
ولی من درکت میکنم که ناراحت شی ،برای خودمم حس خیلی بدیه هر چند الان بقیه بیان بگن مادرشه و فلان و فلان
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos