2777
2789
عنوان

شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 82 پست
مگه من گفتم ناراحت میشم بگه دوسم داره؟ میگم حداقل کاش یکمم مارو دوست داشت

خوب پس دوست داشتن یا نداشتن شما ربطی به علاقه مادرش نداره ظاهرا، چه اون باشه چه نباشه متاسفانه همسرتون دوست داشتن شماها رو نمیتونه بیان کنه

رابطه سمی دارید چندسال دیگه طلاقه ، چرا خودتو با مادرش مقایسه میکنی؟ اگه بهت محبت میکنه و کم نمیذاره ...

رابطه سمی نداریم! از اول اینجوری بودیم که رو‌گوشی هامون حساس نبودیم اون گوشی منو میگیره دستش من گوشیش رو میگیرم دستم.... خب محبت نمیکنه هیچی هیچی فک میکنه همه چیز پوله پول بده بهمون یعنی محبت کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نیستین چرا میگم اصلا هیچ توجه ای به من و بچش نداره کل زندگیش مادرشه

همسرت بچه مامانیه

آدم فکر میکنه اینجور مردا شوهر مامانشونن یا اینکه مامانه هنوز از شیر نگرفته ،واسش زن گرفته

خدایا به دلم آرامش بده

خوب اگه اینجوری باشه حق با شماست 

مادر و همسر هر کدوم جایگاه خودشو داره 

باید به شما هم ارزش و احترام قائل باشه 

خوب پس دوست داشتن یا نداشتن شما ربطی به علاقه مادرش نداره ظاهرا، چه اون باشه چه نباشه متاسفانه همسرت ...

چرا دیگه صددرصد داره چطور پس میتونه به مادرش محبت کنه و بیانش کنه اما محبت کردن به من و بچش رو نمیتونه بیان کنه؟

رابطه سمی نداریم! از اول اینجوری بودیم که رو‌گوشی هامون حساس نبودیم اون گوشی منو میگیره دستش من گوشی ...

باهاش صحبت کن بهش بگو با ملایمت که چرا محبت نمیکنی من نیاز دارم که بگی اگه دوسم داری، خلاصه مدل خودتو خودش بهش بفهمون متاسفانه مردا تو این چیزا کوچه علی چپن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

همسرت بچه مامانیهآدم فکر میکنه اینجور مردا شوهر مامانشونن یا اینکه مامانه هنوز از شیر نگرفته ،واسش ز ...

همین دیگه منم میگم کاش اینجور مردا هیچوقت هیچوقت زن نگیرن اصلا من هیچ اهمیتی براش ندارم اگه ی هفته نباشم زنگ نمیزنه بگه کجایی ؟!

فاز اینایی که میگن مادر اولین نفر زندگی هست برای شوهرت رو‌نمیفهمم 

اگه اولین نفر زندگیش ننشه پس چرا زن گرفته 

شوهرت یه وابسته هست 

مثل شوهر من 

که الان آدم شده 

شش سال بهش گفتم مستقل شو خودم از خونواده ام کنده شدم تا اونم یاد گرفت اپل خودش و خونوادش 

بعد مامان و خواهر و برادر هاش

همین دیگه منم میگم کاش اینجور مردا هیچوقت هیچوقت زن نگیرن اصلا من هیچ اهمیتی براش ندارم اگه ی هفته ن ...

درکت میکنم عزیزم

منم با یکی مثل همسر شما درگیرم متاسفانه

هرکاری کردم آدم نشد

درسته احترام پدر و مادر واجبه ولی اونی ک نیاز به محبت همسرتون داره شمایی،وگرنه مادر همسرتون محبت شوهرش واسش کافیه

خدایا به دلم آرامش بده
فاز اینایی که میگن مادر اولین نفر زندگی هست برای شوهرت رو‌نمیفهمم اگه اولین نفر زندگیش ننشه پس چرا ز ...

دقیقا دیگع کسی که ازدواج میکنه یعنی داره تشکیل خانواده میده و خودش یه خانواده جدا داره حداقل به بچش محبت کنه یعنی مادرش از بچشم مهم تره؟

ربطش تو تفاوتشه خب همین ک هیز نیست و مثبت 18 نمیبینه خداروشکر کن تو هم اگه زنگ باشی میتونی خودتو تو ...

واقعا همینکه هیز نیست کافیه؟

همین؟

ایشون دنبال جواب سوالشه اونوقت شما میگی اگه زرنگ‌باشه میتونه خودشو تو دلش جا کنه؟

همسر ایشون حتی به بچشم محبت نداره

فکر نمیکنی همسر و بچشو اصلا جزئی از خانواده نمیدونه

خدایا به دلم آرامش بده