2777
2789
عنوان

این تتو قشنگه

459 بازدید | 13 پست

این سریاله با اینکه میدانم رو دیدم

بعد رفتم سرچ کردم دیدم چون کرم ابریشم‌خیلی توی پیله اذیت میشه ولی بعدش پروانه میشه و آزادانه پرواز میکنه

گفتم‌یه اتفاقی هست. اگه افتاد و تونستم بهش برسم. این تتو رو با همه دردی که داره میزنم‌که همیشه یادم باشه وقتی رو که از پیله درومدم و بال هامو دیدم...

البته به بابامم گفتم ۲ ساعت نصیحتم کرد آخرشم گفت خودت میدونی دوست داری بزن ولی من خوشم‌نمیاد(معنی: بزنی خونت پای خودته)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واس دلت میزنی،که خودت نمیبینیاگه واسه جلب توجه میزنی،باعث تحریک میشه و این در شئن شما نیستاین تت ...

چرا قضیه رو جنایی میکنین

خب منی که الان دوست دارم پشت گردنم یه پروانه داشته باشم قضیه چیه؟ 

هرکی هرفکری دلش میخواد بکنه

من برای دل خودم دوست داشتم پشت گردنم یه پروانه زندگی کنه .‌.. دیگه نمیتونم ذهنا رو کنترل کنم‌که

چرا قضیه رو جنایی میکنینخب منی که الان دوست دارم پشت گردنم یه پروانه داشته باشم قضیه چیه؟ هرکی هرفکر ...

خخخخ کلی خندیدم به کامنتش😂😂

نشونه ی بنگاه های جنسی تو کشورهای دیگه س😅😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی تتوی نازیه من کلا تتو پروانه دوس دارم معنی همون رها شدن از پیله و آزادی رو میده

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

چرا قضیه رو جنایی میکنینخب منی که الان دوست دارم پشت گردنم یه پروانه داشته باشم قضیه چیه؟ هرکی هرفکر ...

آجیه گلم جایی که خودت نمیبینی دل خوشی نیست،پس فایده ای برات نداره

ولی جدی میگم.تو مستند دیدم تو تایلند دخترارو برای خونه های فساد اجاره میکنن و از این علامتا میزنن که فقط در انحسار خودشون باشه و ازشون جای دیگه استفاده نکن

یه جایی از بدنتو بزن که میبینی خودت لذت ببری.مثل سینه ساعد، ساق پا ،رون،باسن که خودت یا شوهرت لذت ببره نه کسی دیگه.چون دوستت دارم بهت میگم عزیزم