2777
2789
عنوان

به خواهرم حسادت نمیکنم ولی

280 بازدید | 17 پست

همیشه منو با اون مقایسه میکنن خواهرم تقصیری نداره ولی مقایسه کردن من با اون توسط بقیه باعث حس تنفر در من نسبت به خواهرم شده

اون هیکلش خوبه پوستش سفیده موهاشو جدیدا رنگ کرده مژه گذاشته خداوکیلی خوشگله آرایشای قشنگ میکنه هیچوقت بدون ارایش خودشو به بقیه نشون نمیده

حالا من سبزه ام موهام فره وزنمم اصلا خوب نیست و خیلی لاغرم 

عمه‌م دیشب به خواهرم میگفت واای چش میخوری چقد خوشگلی

به من رسید گفت موهاتو صاف کن یکم خوشگل بشی حتی بابابزرگمم خواهرمو عین دسته گل گذاشته کنار خودش نمیزاره دست به شیاه و سفید بزنه و اگه میخواد کار کنه میگه نمیخواد تو خودتو خسته کنی به من ک میرسه چیزی نمیگه

دلم شکست من از مقایسه کردن متنفرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حس بدیه همچین رفتارهایی با ادم بشه

همه از دم اینجوری رفتار میکنن یکی دو تا نیستن که بتونم چشم پوشی کنم دیگه باورم شده به اندازه کافی خوب نیستم

همین رفتارشون باعث شده دور شم ازشون باز میان میگن چرا مث خواهرت اجتماعی رفتار نمیکنی

خب عزیزم،باشگاه برو،مکمل ویتامین بخور،تو هم به خودت برس ،پاکسازی پوست برو،لیزر برو،موهاتو استایل خوشگل بده،مژه بذار ،ناخن بذار،،،بخدا نصف این خوشگلا با عمل و رسیدگی این شدن .... خب خواهرت برنامه ریزی داره،به خودش میرسه کار خوبیم میکنه،،،تو هم جای ناراحتی سعی کن از همین امروز برنامه ریزی کن خودتو تغییر بده...دیگ الان دوای همچی هست حتی روشن شدن پوست

تقصیر خانواده اته که اون قدر سطحی فکر میکنن که ملاک آدما رو قیافه میدونن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خب عزیزم،باشگاه برو،مکمل ویتامین بخور،تو هم به خودت برس ،پاکسازی پوست برو،لیزر برو،موهاتو استایل خوش ...

من مشکل معده دارم هزار بار دکتر رفتم نمیتونم پرخوری کنم نمیتونم چاق بشم

همه از دم اینجوری رفتار میکنن یکی دو تا نیستن که بتونم چشم پوشی کنم دیگه باورم شده به اندازه کافی خو ...

ببین به حرفا و تیکه کنایه هاشون اهمیت نده،از امروز برنامه بریز وقت بذار برای رسیدگی به خودت،هم ظاهری هم از نظر اطلاعات و هر چی،،،،تو ازشون فاصله بگیر تاآرامش داشته باشی ونتیجه ببینی هر چی هم گفتن اهمیت نده،،، هر چی گفتن بگو من سرم شلوغه وقت برای ارای بیهوده و غیبت و کارای خاله زنکی ندارم.

ببین به حرفا و تیکه کنایه هاشون اهمیت نده،از امروز برنامه بریز وقت بذار برای رسیدگی به خودت،هم ظاهری ...

من از نظر ظاهر به خودم میرسم کثیف نیستم دندونام تمیزه پوستمم خیلی صافه بینیم بزرگه یکم و لاغرم ولی بازم زیاد روش مانور نمیدم من برام مهم نیس بینیم بزرگه یا کوچیک اونا ول کن نیستن

صورت سبزه با موهای فر بنظرم خیلی خوشگله 😍

کسی منو خوشگل نمیبینه فقط میبینن لاغرم

من موهام نسبت به موی خواهرم پرتره

پوستمم صاف‌تره

ابروهامم پرپشت تره

چشامم کشیده و رو به بالا هستن

اون چشاش یکم افتاده س ولی بازم ترکیب چهره اش خوشگلتره