سلام دوستم بهتر هر خواب که دیدی به کس نگی چون هر کس به نوع خود تعبیر میکند فقط راهی بهتر اینه که خواب را پیش خود تعبیر خوب کنی به کس نگی اینو به من یه نفر که تعبیر خواب میکرد گفته بود منم یه خواب دیده بودم بهش گفتم اونم به من گفت خواب خوب دیدی خوب اگه بد هم بود پیش خود خوب تعبیرش کن خدا همون گونه میکنه گاهی هم خواب ربط داره به سر شب وار صبح اون نفر گفت بی وقت شیطان به هرگونه میاد تو خواب تا بیننده خواب رو دچار استرس کنه پس نگران نباش صدقه کن بس
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
عموش گفته بیابریم بعدازش میپرسن کجامیریدعموش میگه مبریم دیدن فلانی ک مرده منتظرمیسه میشه امامادرم تا ...
چه قدر خوب که مادرت کلا نرفته باهاش. مامانت به خطریو پشت سر گذاشته ولی خطر رد شده
در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایمزاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهمخواست!
عموش گفته بیابریم بعدازش میپرسن کجامیریدعموش میگه مبریم دیدن فلانی ک مرده منتظرمیسه میشه امامادرم تا ...
نه دوستم خواب مامانت تعبیر نداره خواب چند جنبه داره به همیش فک کنی به نتیجه نمیرسی بهتر فک نکنی اگه به همون فک خوابیده باشه هم به خواب میآید مشکلی نداره
همسر مهربانم ❤ همیش درکم کن و یک رنگ باش مثل همیشه باش جز این از تو چیزی نمیخواهم عشقم ❤
اولا خدا به مادرت شفا کامل بده صحتمند بشه بعد زن داداش من تازه مامان بزرگش مرده بود شب خواب دیدکه مادر بزرگ میاد دستش را میگیره میگه من تورا با خود میبرم به ترس از خواب پرید چند سال گزشت هیچ کس به خواب توجه نکرد چیزی نشه بهترین کار بی خیال بودن هست بابا گفت این همه ار استرس هست فک نکنین همون شد