2777
2789
عنوان

نامه ای به امام حسین جانم

269 بازدید | 15 پست

امروز خیلی دلم گرفته ...اومدم اینجا ازت گله کنم .

دقیقا نمیدونم چند وقت از اون شب که خواب دیدم ضریحتو زیارت کردم گذشته ...

آرامش عجیبی که تا یک هفته بعد از اون خواب مهمون دلم بود ...منو مبتلا به عشقت کرد ‌...

هرسال هرکسی میرفت کربلا میگفتم هوا گرمه رغبت نمیکردم .عشقشون رو درک نمیکردم ...

اما الان چی به سرم اومده ...توان دیدن زائرات حتی تو تلویزیونم ندارم ...چون قلبم سنگین میشه ..

چی می شد حالا که اینطور منو دوستدار خودت کردی میزاشتی بیام ...😔

چقد امسال محرم حال دلم وصف ناشدنی بود 

یادته رفتم عبای عربی گرفتم به نیت سفر به کربلا ...

یادته پرچم برات زدم تو هیئت و خونم ...لباس مشکی پوشیدم ..چرا نزاشتی بیام ...😔

آقا شما اشکای من‌و دیدی بغض گلومو دیدی التماسامو شنیدی ...😭😭😭😔دلم نمیاد بگم بی معرفتی کردی ‌... آقا من حتی دیشب کلی ازت خواستم تو عالم خواب بیام زیارت ولی اونطوری ام لایق ندونستیم .....😭😭😭😭

اقا تورو به جدت  تورو به مادرت قسم بزار زود بیام نزاشتی اربعین بیام ...من دق میکنم امسال نیام زیارت ...جا موندم ولی دلم راضی نمیشه ...‌ امروز کجا برم که آروم ندارم ...

اربعین نشد بعد از اربعین ...

من انقققققققدر مبتلای به عشقتم که تا هر زمان که باشه آرزوی دیدن صحنت رو دارم...

اینجا اینو نوشتم برات یا امام حسین میدونم صدامو میشنوی ...ولی بدون حتی اگر لایقم ندونی تا لحظه مرگم دست از دوستداشتنت برنمیدارم ...

آقا امام حسین منو هم چادری کرد ولی نذاشت برم حرمش:) 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث پولش نبود ....نمیطلبه .....بچم کوچیکه نشد برم

ان شالله مهر ب بعد برو گلم هم هوا خوبه اونجا و هم خلوت تره و میتونی راحت کنار ضریح ساعت ها بشینی مثلا ایام فاطمیه برو که شهادت مادرشونه 🥲♥️با دل مهربون و حسینیت برای منم دعا کن گره کارم باز بشه

تُ♥️ز جان خوشتر amir♥️♥️امام حسین♥️

منم قبلا ی آدم بی خیال بودم امام حسین رو دوست داشتم ولی نه اینقدررر ک دلم پر بکشه پیاده برم زیارتش 

ولی امسال اصلاا دلم غوغا شده عشقم به امام حسین هزاران برابر شده هزاران برابر. 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ان شالله مهر ب بعد برو گلم هم هوا خوبه اونجا و هم خلوت تره و میتونی راحت کنار ضریح ساعت ها بشینی مثل ...

اره سعیمو میکنم 

دلم به همین گرمه ..

محتاج دعاتم