2777
2789
عنوان

حکمت خدا 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 55 پست
اما بازم بايد اميدمون فقط بخدا باشه تا تو اين ماه عزيز بحق امام حسين و مظلوميتش دستمونو بگيره اميدوا ...

مرررررسی از دعااای قشنگت دوستم 😭😍 دلم یه جوری شد،ان شاالله که خدا خودش همه چیزو درست کنه 

الان شوهرم زنگ زد ،میدونم چقد خستس ولی همش سعی میکرد با روحیه باهام حرف بزنه،من همش بغض داشتم ولی نذاشتم متوجه بشه.باهاش که حرف زدم دلم آرومتر شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شماهستم دوهفته ديگه وقت زايمانمه همسرم هرروز داره داغونتر از قبل ميشه از استرس و فشار كار پو ...

بخداهمه چیزدرست میشه ویه روزهمه مون به ارامش میرسیم.نی نی روزی روباخودش میاره خداروشکرکه همسرت داره تلاش میکنه.عمه من چهارتابچه داره اماشوهرش ازصبح تاشب توخونه میشه تایکی بیاددربزنه بگه بیاجناب بشین پشت میزریاست.بیچاره بچه هاش که اون ماه بخاطرنداشتن وسایل مدرسه گریه میکردندوبه بابام میگفتندبابامارونمیخوادبفرسته مدرسه.که بابام وظیفه دونست کمک کنه والان حداقل میتونن مدرسه برن تاببینیم پدربی فکرشون چیکارمیکنه.ولی ماسرمون بایدبالاباشه چون یه مررررردبالاسرمونه نه فقط یک نر

منم همینجوری میشم وقتایی که نیس.درکت میکنم خیلی سخته 

شما که دیگه بارداری انشاالله به امید خدا خیلی زود یه سرگرمی واست میاد😍

خدایا بابت معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکرت ❤
بنظرت روزهای حوالی تاریخ پریودی..اگه ترشح کم بشه بارداری یا ترشح زیاد بشه یا اصلا ترشح نداشته باشی؟

منکه ترشحم خیلی زیاد شده بود همش فکر میکردم پری شدم