2777
2789
عنوان

خانومایی تجربه ی زگیل تناسلی دارن بیاین شاید کمکی باشه برای بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4572 بازدید | 215 پست
تو ازمایش اچ پی وی اصلی ، نوع و تایپ پرخطر یا کم خطر ویروسه مشخص میشه ..

دقیقا دکترم گفت این پاپ اسمیرتو بده من درخواست بررسیhpvرو دادم اگر مثبت شد باید بری تایپشو مشخص کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله عزیزم کجا زندگی میکنی؟من میترسم برم پیگیری کنم بگن ازمایشhpvبده فقط حالم هر روز داره بدتر م ...

ببینید برای اطمینان اینو میگن بدید.. من فکر کردم دکتره چیزی دیده ک این ازمایشو برای من نوشته ، خودمو باخته بودم و انقدر گریه میکردم حتی جواب ازمایش ک اومد دست و پام میلرزید و میگفتم من نمیتونم نگاش کنم .. مردم و زنده شدم تا ببینم جوابشه منفیه یا مثبته .. اخه من الحمدلله زندگی جنسی سالمی داشتم و هیچجوره نمیتوستم هضم کنم همچین بلایی سرم اومده باشه از همسرمم چیزی ندیده بودم 😐😐😐😐😐 ولی باز میگفتم نکنه دکتر چیزی دیده موقع پاپ اسمیر 🤔😐 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دقیقا دکترم گفت این پاپ اسمیرتو بده من درخواست بررسیhpvرو دادم اگر مثبت شد باید بری تایپشو مشخص کنی

ان شاءالله منفیه عزیزم، این زائده ای ک گفتن بیار فریز کنیم و اینا رو خودتون میتونید ببینید یا فقط دکتر موقع معاینه دیده؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ان شاءالله منفیه عزیزم، این زائده ای ک گفتن بیار فریز کنیم و اینا رو خودتون میتونید ببینید یا فقط دک ...

لیزر

ببینید برای اطمینان اینو میگن بدید.. من فکر کردم دکتره چیزی دیده ک این ازمایشو برای من نوشته ، خودمو ...

درکت میکنم من روز جواب پاپ اسمیرم میگفتم دارم دیگه خودمو اماده کرده بودم واسه ازمایش مشخص شدن تایپش که زد منفی

همون موقع رفتم پیش منشی گریه م گرفت گفتم ممکنه اشتباه شده باشه یه لیست بهم نشون داد گفت اینا پاپشونhpvمثبت شدن دکتر واسشونhpvtypingنوشته

من اون liquid baseرو دادم

اونم دقیقه .. ولی راستش از بس بهم سخت گذشت تا جوابو بیاد همیشه دعا میکنم سر هیچکس نیاد این اچ پی وی 😫

درکت میکنم من روز جواب پاپ اسمیرم میگفتم دارم دیگه خودمو اماده کرده بودم واسه ازمایش مشخص شدن تایپش ...

مگه منفی نبود پس مثبتا از کجا اومد 😐😥

ان شاءالله منفیه عزیزم، این زائده ای ک گفتن بیار فریز کنیم و اینا رو خودتون میتونید ببینید یا فقط دک ...

نه ببین دقیقا رو لابیا بزرگه شبیه پرزه حوله س که من تو اینترنت خوندم خیلی مث من بعد عفونت شدید نمایان شده زگیلم نیستن من هیچ زائده ای به جز رو لابیا کوچک و بزرگ ندارم

درکت میکنم من روز جواب پاپ اسمیرم میگفتم دارم دیگه خودمو اماده کرده بودم واسه ازمایش مشخص شدن تایپش ...

اها برای بقیه مثبت شده بود 🥲🥲 وای چقدر گناه دارن ای خدا 😫😫😫😫

اونم دقیقه .. ولی راستش از بس بهم سخت گذشت تا جوابو بیاد همیشه دعا میکنم سر هیچکس نیاد این اچ پی وی ...

دقیقا من هنوزم میگم با اینکه پاپ م منفی شده ولی اگر برم اصلی رو بدم مثبت میشه

از اولش گفتم پاپ م منفی بوده همش پیش خودم میگم قابل استناد نیستعزیزم تو تو پاپ اسمیرت گزینهhpvرو داش ...

بله دارم ولی تیک نزدن .. الان عکس میفرستم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز