2821
2789
عنوان

من وحشی ام

203 بازدید | 11 پست

هر چیزی میشه سریع اعصبانی میشم.. البته تقصیر افراد خانواده ام هست همیشه یه حرفی میزنن منو مسخره یا انگ میزنن.. مثلا یکی درس میگن تو کشش نداری یا استعداد نداری یا چقدر تو بی عرضه و بدردنخور هستی ، من دلم می‌خواد به کشتن بدم اونها رو یا با اعصابت صدام ببرم بالا که هفت آسمون بفهمن.. اگه شما جای من بودید چیکار میکردید ؟ میگم بزار باهاش حرف نزنم ولی اعصابم خورد میکنن چرا باید با من ۲۰ ساله اینطوری حرف بزنن ؟ فکر میکنم از بیشعوری خودشون هست... نظر شما چیه ؟

خدایااااا کجایی؟💤🕳️

درک نمیکنن عزیزم

فکراشون رو به روز نکردن

خودت رو به اهداف و انگیزه ات متمرکز کن

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا نمیدونم مردم چشون شده فقد ت نیستی خیلیا جدیدن این حالتو دارن

آخه رفتارشون خیلی زننده هست.. آدم هم یه حد تحملی داره مگه من ربات ام🙁 خو همین رفتارشون باعث اتفاق های خیلی بدی می افته

خدایااااا کجایی؟💤🕳️

والا من تا دوبار نهایت سه بار با ارامش بتونم حرف بزنم مگه ادم عصاب فولادیه هی یکی تو مخت بره کوتاه بیایی کم کم انتریک میشی اون حرفم نزنه فکر میکنی حرف زده 😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
والا منم چن ساله خانواده رو تحمل میکنم ، تازه داشتم سرچ میکردم راه های خودکشی

خودکشی بدرد نمیخوره ، همیشه با خودم میگم غیره چند ماه ناراحت بشن وگرنه بعدش بیخیال میشن و به مرور زمان فراموش میشه... باید ادم یه کاری کنه بتونه مستقل شه نون ابش بدست بیاره از راه درست ، دیگه خلاص میشه 

خدایااااا کجایی؟💤🕳️

خودکشی بدرد نمیخوره ، همیشه با خودم میگم غیره چند ماه ناراحت بشن وگرنه بعدش بیخیال میشن و به مرور زم ...

ولی احتیاجی به ناراحت شدن اونا ندارم ، هرچند خودکشی کردن اون دنیا یه عذاب دیگست ولی خب... مستقل آره مگه اعصاب میزارن برا کسی ، اعصاب آروم و آرامش داشته باشی میرسی ولی تا زمانی اذیتت میکنن چ فایده.... منو دیگه به آخر رسوندن

خو هی چپ و راست میگن ، خو فکر کن چند بار هی بهت بگن بی عرضه و بدرد نخور ، آدم له میشه...

بله ولی کنترل خشم که داشته باشی هرکی توهین کنه نفس عمیق میکشی مهم نیست برات ...ببین زندگی همینه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز