2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 108 پست
شما چند سالته ؟چرا تنهایی؟معلومه ک تنهایی چون تو این سایت آدمای طرد شده متفاوت وتنها میان از جمله خو ...

نه همه اینطور نیستن

ولی درست الآن تو باغمون هستم

کسی نیست

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

او چهخبرع مردا درخواست دادن 😂😂خندم گرفت 

دوستان برین تو واقعیت عاشق بشین. هم احساسات واقعی هم آدما واقعی 

انقدم بخاطر احساس تنهایی تن یه هرچیزی ندیدن  کسی ک نمیشناسین فلان 

چ گنگ بله کاملا درست حرفت راستش من خلا های دارم تو زندگیم و دروافع دوست دارم اونارو پرکنم احساس کمبو ...

من از هرکسی که فکر کنی احساساتیم

ولی کاملا تحت کنترول خودم هست

مثلا پدرم و مادرم رو بی اندازه دوسشون دارم

ولی هبچ وقت با زبانم ابراز نکردم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
او چهخبرع مردا درخواست دادن 😂😂خندم گرفت دوستان برین تو واقعیت عاشق بشین. هم احساسات واقعی هم آدما ...

کلا مردا خیلی احساساتین ابراز نمی کنن

به این فکر کن آنقدر احساساتشون سفت و محکم هست

که مثلا تو جنگ و دعوا حتی از مردن و کشته شدن هم نمی ترسن

اینجا نمیشه واقعا

آخه محال ممکنه که چهره ت با توجه ب اینکه میگی خوبه حتی اگه معمولی هم باشه دیگه سلیقه یک عده از آدم ها هست 

نچرال باشی یک عده نچرال دوست دارن

عملی باشی یک عده عملی 

سفید باشی ، برنزه باشی و ... 

نمیشه مورد توجه هیچکس قرار نگیری . عجیب بود برام 

کلا مردا خیلی احساساتین ابراز نمی کننبه این فکر کن آنقدر احساساتشون سفت و محکم هستکه مثلا تو جنگ و د ...

چ جالب بله فرق میکنه ولی فک کنم از باباها میشه فهمید ک اونام روحیه لطیفی دارن فقط از ابرازش میترسن یا جامعه ایجاب میکنه اینطوری باشن 

آخه محال ممکنه که چهره ت با توجه ب اینکه میگی خوبه حتی اگه معمولی هم باشه دیگه سلیقه یک عده از آدم ه ...

مورد توجه هیچکس قرار نمیگیرم دیگ 

دروغ ک نمیگم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
اینجا نمیشه واقعا

کلا من قید ازدواج رابطه همه چیز رو زدم.تا می تونی با تنهاییات خوش باش اگر با تنها بودنت خوش نباشی گمون نکنم

با ازدواج هم دلت خوش باشه زیاد فرقی نمی کنه

گور بشه اون رابطه و ازدواجی که تهش خیانت و جدا شدن باشه

اکثرا این زمونه این شکل هست