2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 108 پست
نمی‌دونم چرا این قسمت از زندگی واسه یه عده گره میخوره و تا سال ها باز نمیشه

ممنون آقا مهدی

آرزومندم همیشه شما و همتون خوشبخت باشین

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همین دوست داشتن نابود میشیچه بهتر که کسی رو دوست بداری که اونم دوست داشته باشهوالا من که جز پدر و ...

من خیلی دیوونم رو کسی کراش زدم نمی‌دونم فراموش کنم با اینکه هیچ چیزی زیاد نمیشناسم درحد مرگ علاقه دارم بهش 

ولی اون حتی نمی‌دونم علاقه دارم ولضلا منم زیاد نمیشناسه 

ولی من میخوام بزازم رو احساسات بچگونه 

حتما ک گذراست 

عشق صیدیس که تیرت به خطا هم برود لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند.

آهان 

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
🙏

ارادت

من خیلی دیوونم رو کسی کراش زدم نمی‌دونم فراموش کنم با اینکه هیچ چیزی زیاد نمیشناسم درحد مرگ علاقه دا ...

نمی خوام باور کنی یا هر چیز دیگر

من نه تنها هیج رابطه و یا رلی نداشتم

حتی مورد نبوده دوست داشتن یه طرفه ای داشته باشم

چون عاشق خودم بودم

شما نیز موفق باشین

نمی‌دونم چرا این قسمت از زندگی واسه یه عده گره میخوره و تا سال ها باز نمیشه

واقعا منم نمیدونم چرا

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
نمی خوام باور کنی یا هر چیز دیگرمن نه تنها هیج رابطه و یا رلی نداشتمحتی مورد نبوده دوست داشتن یه طرف ...

چ گنگ 

بله کاملا درست حرفت راستش 

من خلا های دارم تو زندگیم و دروافع دوست دارم اونارو پرکنم 

احساس کمبود محبت و…احساس دوست نداشتن خودم و…

منم رکم واقعیت اینه بخاطر همین آدم احساستیم