نیکی22 مدیر عضویت: 1395/07/04 تعداد پست: 1005 عنوان به نظرتون فرم صورت گرد بهتره یا کشیده 😊 | مشاهده متن کامل بحث + 46227 بازدید | 71 پست 😊 1396/07/12 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پناه_954147 عضویت: 1395/04/25 تعداد پست: 4254 منم صورتم گرد و تپله من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم
ترمه_طلا1 عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 4419 من گرد دوس دارم ولي تپل نباشه استخوناي صورت يكم معلوم باشه
گل_بانو10655 عضویت: 1393/12/22 تعداد پست: 10687 کشیده و پر که کمی هم به گردی بزنه😖 ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 مسلما صورت گرد زيباييش بيشتره تو دل برو تره من كسي رو ببينم اول به فرم صورتش نگاه ميكنم .حتي اگه خيلي زيبا باشه ولي صورتش گرد باشه به دلم نميشينه خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
lili_rose عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 115 😑😑😑عزیزم حمیده خیرابادی هم صورتش گرد. بودکیت بلانش هم صورتش گردهبهناز جعفری هم صورتش کشیده سانجلینا جولی هم صورتش کشیده سجواب سوالت همین میشه=بستگی داره
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 البته منظور من از گرد در قابلمه اي نيستا گرد باشه ولي چونه و زاويه فك مشخص باشه خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
پناه_954147 عضویت: 1395/04/25 تعداد پست: 4254 البته منظور من از گرد در قابلمه اي نيستا گرد باشه ولي چونه و زاويه فك مشخص باشه من اینجوریم😆 من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 مثلا اين خوشگله اما اگه صورتش گرد بود خيلي خيلي زيباتر بود خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
سرگل7 عضویت: 1391/07/04 تعداد پست: 8688 من دوست داشتم صورتم استخونی و کمی کشیده باشهاما صورتم تپل هست و گرد بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
پاتین عضویت: 1395/06/19 تعداد پست: 4529 من اینجوریم😆 من نيز 😎 عكس بذار خداحافظ ني ني سايت .. وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
assm عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 2013 😑😑😑 عزیزم حمیده خیرابادی هم صورتش گرد. بود کیت بلانش هم صورتش گرده بهناز جعفری هم صورتش کشیده ... انجلينا جولى كشده نيست.گردم نيست.ضلع داره صورتش.ولى اصلا دراز نيس