2777
2789

نمی‌دونم چمه حال روحیم اصلأ خوب نیست منتظر یک بهونه تا گریه کنم خیلی احساس میکنم فشار رومه

همین الان همه رفتن مهمونی و من تنها موندم💔خیلی دلم مرگ میخواد میترسم توی تنهایی کار دست خودم بدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میترسی کار دستخ خودت بدی چون میترسی کار دسته خودت نمیدی

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

به این چرندیات دوستان توجه نکن دارو بخور واینا 

ببین هورمون های خانما اینطوره یهو رفتارشون این شکلی میشه 

احتیاج داری کسی بهت توجه بیشتر داشته باشه با دوستی یا مادرت حرف بزن حستو بهشون بگو 

ترجیحا نشد سریال ببین اهنگ ارامشبخش گوش کن 

به این چرندیات دوستان توجه نکن دارو بخور واینا ببین هورمون های خانما اینطوره یهو رفتارشون این شکلی م ...

مرسی که درک میکنید 

احساس تنهایی میکنم مادرم بچه کوچیک داره سرگرمه اونا اصلا به من توجه نمیکنن همین دیشب توی اتاقم بودم برای کنکور میخونم بابام بچه رو آورده بهم میگه بگیرش بهش گفتم نمی‌بینید دارم درس میخونم هردقیقه یکی میاد تو اتاق بعد یه کاری کرد روم نمیشه بگم اخرشم فحشم داد و بهم گفت کندذهن بشدت دلم شکست تا آخر شب فقط گریه میکردم 

من بخاطر سروصداشون مجبورم شب تا صبح بخونم صبح تا میخوام بخوابم دوباره سروصداشون شروع میشه مثل الان سرم داره می ترکه💔

مرسی که درک میکنید احساس تنهایی میکنم مادرم بچه کوچیک داره سرگرمه اونا اصلا به من توجه نمیکنن همین د ...

برنامه ریزی کن شبا رو بخاب راحت 

روزا مثلا میتونی بری عضو یه کتابخونه بشی بری اونجا درس بخونی یا خونه دوستی ک تک فرزنده باهم درس بخونید یه همچین چیزی با بیخوابی چیزی یاد نمیگیری