هیچی ولی برنامه دارم کم کم ازش بگیرم. اشتباه کردم از اول زندگیم ازش نگرفتم. یا خرجی بوده یا نبوده. وقتایی که خرجی میگرفتم تو خرج خونه صرفه جویی میکردم پس انداز میکردم ازش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به خودم بود شاغل مشدم ولی یه تصوری شوهرم ومامانش دارن که از صحبتاشون فهمیدم اینکه زن شاغل دیگه پول نمیخاد خودش هرچی بخاد میخره البته خواهرشو ومادش شاغلن ولی اصلن اینطور نیست همه چیشونو خودشون بخرن
مال منم بادعوا و داد و بیداد به زور ۲۰۰ میگیرم.تازه اقا ماشین من رو سوار میشه که کلهم هزینه هاش هم پای منه به غیر بنزین.البته من خودم درامد دارم ولی خواستم بگم فکر نکن شوهرتویه اینم خسیسه
دقیقا الان با خودم میگم اگه از اول هرماه یکم خرج خودم میکردم زندگیم الان بهترم بود. فقط میخواستم پول جمع بشه به جایی برسیم ولی مگه پول جمع میشه خرج چیزای دیگه میشه
بچه ها بنظر من بیمه عمر نکنین که به هیچی این مملکت اعتماد نیست. بیمه های خصوصی هم که پشتوانه دولتی ندارن. معتبرترینشون همون بیمه تامین اجتماعیه که با ماهی ۱۰۰ تومن میتونین بیمه زنان خانه دار بشین. اونم بعد سی سال چندرغاز میدن بهمون. الان که هیچی...