2777
2789

هیچی ولی برنامه دارم کم کم ازش بگیرم. اشتباه کردم از اول زندگیم ازش نگرفتم. یا خرجی بوده یا نبوده. وقتایی که خرجی میگرفتم تو خرج خونه صرفه جویی میکردم پس انداز میکردم ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به خودم بود شاغل مشدم ولی یه تصوری شوهرم ومامانش دارن که از صحبتاشون فهمیدم اینکه زن شاغل دیگه پول نمیخاد خودش هرچی بخاد میخره البته خواهرشو ومادش شاغلن  ولی اصلن اینطور نیست همه چیشونو خودشون بخرن

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
هیچی ولی برنامه دارم کم کم ازش بگیرم. اشتباه کردم از اول زندگیم ازش نگرفتم. یا خرجی بوده یا نبوده. و ...

بدترین اشتیاه ما خانوما قانع بودنمونه

مال منم بادعوا و داد و بیداد به زور ۲۰۰ میگیرم.تازه اقا ماشین من رو سوار میشه که کلهم هزینه هاش هم پای منه  به غیر بنزین.البته من خودم درامد دارم ولی خواستم بگم فکر نکن شوهرتویه اینم خسیسه 

به نظرم هرزنی یه تومن بایدبگیره فقط خودش که نیست پول ارایشگاه واپیلاسیون وباشگاه واستخرولباس وبنزین ...

کاش من که رسما تمام اینارو حذفیدم به نظرم هم مقصر خودمم هرچی کوتاه بیایی انگار دنیا هم بهت نمیده هیچی

بدترین اشتیاه ما خانوما قانع بودنمونه

دقیقا الان با خودم میگم اگه از اول هرماه یکم خرج خودم میکردم زندگیم الان بهترم بود. فقط میخواستم پول جمع بشه به جایی برسیم ولی مگه پول جمع میشه خرج چیزای دیگه میشه

دقیقا الان با خودم میگم اگه از اول هرماه یکم خرج خودم میکردم زندگیم الان بهترم بود. فقط میخواستم پول ...

اگه هم جمع میکنی برای خودت جمع کن طلا بخر یا هرچی که دوس داری البته منکه اینکارو نکردم😆😆😆

بچه ها بنظر من بیمه عمر نکنین که به هیچی این مملکت اعتماد نیست. بیمه های خصوصی هم که پشتوانه دولتی ندارن. معتبرترینشون همون بیمه تامین اجتماعیه که با ماهی ۱۰۰ تومن میتونین بیمه زنان خانه دار بشین. اونم بعد سی سال چندرغاز میدن بهمون. الان که هیچی...

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍