2777
2789
عنوان

دعوا با دختر عمه شوهر سر بچه

245 بازدید | 2 پست

من امشب خوابم نمیبره چون رفته بودم مهمونی بعد بچه من ۲ سال و‌نیمشه بعد موهای یه دختر فامیل رو کشید دختره جیغ فراینفش زد بعد من بچمو نگه داشتم ک دیگه نزنه بعد دختر عمه شوهرم رفت پشت سرم حرف زد ک مامانش عین خیالشم نبود ک بچش موهای اون بچه رو کشید بعد من رفتم بهش گفتم پشت سر من چی گفتی و دعوا بالا گرفت ولی الان پشیمونم گندش کردم ولی حسم چون بهش خوب نبود حس کردم فرکانس منفی ازش میگیرم برا همین دعوا کردم باهاش 

واکنشت چی بود وقتی بچت موهای یه بچه ی دیگه رو کشید چون واکنش مادر خیلی مهمه.منم ببینم مادره عین خیالش نیست نه تذکری میده نه جدی با بچش صحبت میکنه نه درست و حسابی معذرت خواهی میکنه،قاطی میکنم

واکنشت چی بود وقتی بچت موهای یه بچه ی دیگه رو کشید چون واکنش مادر خیلی مهمه.منم ببینم مادره عین خیال ...

دقیقا منم..پسرم با بچه ی همسایه بازی میکرد من احمق هرروز به پسرم تذکر میدادم..یه مدت بود پسرم عصبی شده بود،یروز از پنجره نگاه کردم دیدم طبق معمول دارن بهم دیگه بدوبیرا میگن،پسر همسایه پسرمو هل داد..باباش ومامانش کنار پنجره بودن هیچی نگفتن به بچه شون..تازه خیلیم لی لی به لالاش گذاشتن..منم دست پسرمو گرفتم آوردم خونه واصلن اجازه ندادم دیگه باهاش بازی کنه..😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان