2777
2789

توروخدا اگه کسی داشته و درمان شده راهنمایی کنه آزمایشیم مثبت شده نوع ۳۱😭🤕

سبزماندن‌در‌ویرانه‌ها‌،ریشہ‌میخواهد!🌱💚

علایمت چی بود 

انشاا ک خوب میشی 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایمت چی بود انشاا ک خوب میشی

سوزش و خارش شدید که با دارویی که دکتر داد خوب شد دکترم بهم گفت زگیل نیست ولی آزمایشم مثبت شده😭

سوزش و خارش شدید که با دارویی که دکتر داد خوب شد دکترم بهم گفت زگیل نیست ولی آزمایشم مثبت شده😭

خطی بود ؟ برا من انگار رو رگه و زبره

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

برو دکتر دیگه نشون بده ببین چی میگن شاید نوع کم خطر باشه 

همسر یا شریک جنسی هم باید آزمایش بده حتما چون سرایت می‌کنم و مشخص بشه عامل از کی بوده

برو دکتر دیگه نشون بده ببین چی میگن شاید نوع کم خطر باشه همسر یا شریک جنسی هم باید آزمایش بده حتما چ ...

رفتم خب بهم گفت زگیل نیست ولی الان که آزمایش دادم مثبت شده

برو دکتر دیگه نشون بده ببین چی میگن شاید نوع کم خطر باشه همسر یا شریک جنسی هم باید آزمایش بده حتما چ ...

مشخص میشه پیش دکتر‌ مگه؟؟؟

تو آزمایشات مثبته اشکال ندارد ناراحت نباش دکتر برات قرص تقویت سیستم ایمنی بدن مینویسه اگر ننوشت خودت قرص پاور فیت وزینک پاور بخر بخور برو در موردشان سرچ کن مخصوصا پاور فیت یه روز درمیون بخور 

من خودم سه سال پیش مثبت بودم الان شکرخدا دوساله منفی هستم حالا اشتباه شده بود یا نه الان منفی هستم شکر خدا ولی خوردن این داروها ضرر نداره

الان متاسفانه بخاطر لیزر واستخر خیلی‌ها درگیر شدن ویروسها دیگه انتقال پیدا می‌کنه من خیلی ناراحت بودم فکر میکردم از همسرم گرفتم ولی دکترم گفت که استخر ولیزر بلای جون ما شده