نمیدونم کارم خوب بود یا نه ولی کسی که خیلی دوسش داشتم و اونم مثلا دوسم داشت بعد مدتی گف به درد هم نمیخوریم و با من اذیت میشی و رهام کرد؛ من از اون لحظه باوجود اینکه شب بیداری های زیادی کشیدم ولی اصلا سراغش رو نگرفتم و هیچ پیامی ندادم راجب مسائل احساسی هیچ پیامی از طرف من دریافت نکرد غرورم رو حفظ کردم ولی خیلی زجر اوره خیلی 😔همش میخوام خودمو قوی نشون بدم ولی ...خانوما من تاحالا قبل این رابطه های دیگ داشتم ولی احساس میکنم این همه روح و انرژی و دوس داشتنم رو برد دیگه به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم انگار ک دنیا از جهت احساسی برام تموم شده..من دوسش داشتم ولی تنها چیزی ک تونستم حفظ کنم غرورم بود همش میگم شاید اگه بهش میگفتم اونم باهام راه میومد و پیش هم بودیم ولی به قیمت چی؟ از اینکه یکی دیگه رو ترجیح داده زجر میکشم ولی زورم نمیرسه
اگر پای کسی دیگه بوده و رفته سمت اون همون بهتر که رفته . اما اگر پیش خودش گفته چرا من این دختر رو بدبخت کنم و نمی تونم زندگی خوبی براش بسازم و کسی دیگه پاش وسط نبوده باید حرف دلتون را می زدی
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .
اون بی دلیل ازم فاصله گرفته بود و انگار پشیمون شده بود از انتخابش منم اینو احساس کردم و گذاشتم با تص ...
پس بی خیال . کسی که می خواد بره را نمی شه به زور نگه داشت .
کاربر آقا آقا آقا آقا آقا. اللهم عجل الولیک الفرج القدس و لنا فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده . هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .