2777
2789
عنوان

غرور

30 بازدید | 3 پست

نمی‌دونم کارم خوب بود یا نه ولی کسی که خیلی دوسش داشتم و اونم مثلا دوسم داشت بعد مدتی گف به درد هم نمیخوریم و با من اذیت میشی و رهام کرد؛ من از اون لحظه باوجود اینکه شب بیداری های زیادی کشیدم ولی اصلا سراغش رو نگرفتم و هیچ پیامی ندادم راجب مسائل احساسی هیچ پیامی از طرف من دریافت نکرد غرورم رو حفظ کردم ولی خیلی زجر اوره خیلی 😔همش می‌خوام خودمو قوی نشون بدم ولی ...خانوما من تاحالا قبل این رابطه های دیگ داشتم ولی احساس میکنم این همه روح و انرژی و دوس داشتنم رو برد دیگه به هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم انگار ک دنیا از جهت احساسی برام تموم شده..من دوسش داشتم ولی تنها چیزی ک تونستم حفظ کنم غرورم بود همش میگم شاید اگه بهش میگفتم اونم باهام راه میومد و پیش هم بودیم ولی به قیمت چی؟ از اینکه یکی دیگه رو ترجیح داده زجر میکشم ولی زورم نمی‌رسه 

اگر پای کسی دیگه بوده و رفته سمت اون  همون بهتر که رفته . اما اگر پیش خودش گفته چرا من این دختر رو بدبخت کنم و نمی تونم زندگی خوبی براش بسازم و کسی دیگه پاش وسط نبوده باید حرف دلتون را می زدی 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
اگر پای کسی دیگه بوده و رفته سمت اون همون بهتر که رفته . اما اگر پیش خودش گفته چرا من این دختر رو ب ...

اون بی دلیل ازم فاصله گرفته بود و انگار پشیمون شده بود از انتخابش منم اینو احساس کردم و گذاشتم با تصمیم ک گرفته راحت باشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بی دلیل ازم فاصله گرفته بود و انگار پشیمون شده بود از انتخابش منم اینو احساس کردم و گذاشتم با تص ...

پس بی خیال . کسی که می خواد بره را نمی شه به زور نگه داشت . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .