2789
عنوان

کولیت روده

821 بازدید | 24 پست

سلام ب همه ی خاستگار خوب دارم ک اخلاقو وضعیت مالیش خوبه و هم خوشم ازش میاد ولی بهم گفته ک کولیت روده داره بنظرتون بابد چیکارکنم خیلی ناراحتم گف ک  غذا هاشو رعایت میکنه و دوتا قرص میخوره  بهتر میشه و اگ عصبی شه درد مبکشه اینم بگم من ۲۱سالمه و اون ۳٠ کسی هس راهنمای کنه اگ ازدواج کنم مشکل  ایجاد نمبشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی خطری نداره یا نتونه هرچی درست میکنم براش بخوره؟

نه بابا یسری چیزا مثل ترشیجات و پیاز ممکنه اذیت کنه البته تو هر کسی متفاوته و اینکه بیشتر جنبه عصبی داره نباید ناراحت یا غصبی بشی

اها من در این مورد اطلاعی ندارم خودم کولیت دارم رژیمو رعایت کنم و ناراحت نشم اوکی ام ،دارو هم مصرف ن ...

ببخشید عزیزم؛ شما خوت  قطع کردی یا دکترتون گفتن؟ چون منم دارم و گفته بتید دارو مصرف کنی اگرچه خاموشم

سلااام،حتما ازش بپرس چندوقته یا چندساله که اینطوره

غذا هم که باید رعایتشو بکنی

واینکه دقت کن مشکل دیگه ای غیراز کولیت نداشته باشه،

ببین مدلش  چجوریه،مثلا اهل رعایت رژیم غذایی هست؟! تا حالا چقدر رعایت کرده،قرصهاشو مدام و سروقت میخوره؟! خودش پیگیر هست یا باید همش حواست بهش باشه

به شوهر من دکتر قرص بیسموت داد و فکرکنم تری فلوئوپریزین ،توو ۶ماه کلی تغییر کرد و تا یه سال مدام خورد ولی چون اول ازدواج هفت هشت سال بود اینطوری بود،بعد از ازدواج هم نمیرفت کولونوسکوپی و بدش میومد تا ۴سال بعدش

کلی زجر کشیدم،یه پیاز خیلی ریز میزدم غذا،رب نمیزدم....توو دستشویی طولانییی میموند،درد داشت،اذیت میشد کلی،تازه وقتی راضی شد بره کولونوسکوپی و بعد داروی دکتر رو خورد،کلی عوض شد،راحت شدم

ولی مریضی مزمن شده،گاهی اذیت میشه،البته چون مراعات غذایی هم نمیکنه ،خیلی بهش فشار بیاد قرص میخوره،دکتر همونموقع گفت اگه بعد اتپام دارو اذیت شدی هفته ای یه دونه بیسموت بخور ولی رعایت نمیکنه

بدیش این هست چون کم خونی هم داره و یه جراحی ناموفق بیضه قبل ازدواج،همه چی روی هم اثر گذاشته و روی توانایی جنسی اثر میذاره

واقعا حالا بنظرت من چیکارکنم ینی ممکنه بچه دار نشه

نه عزیز،من بدترین حالت رو گفتم

منظورم اینه دقت کن

غیرمستقیم زیر نظر داشته باش

حتما با یه دکتر مشورت کن.

مگه کم خونی داره‌ یا مشکل دیگه؟! چندسالشه؟!چی شد این مساله رو بهت گفت؟! خودش گفت؟؟ خب صداقت هم داشته،اینم درنظر بگیر،میتونست نگه

مثلا دوست من چندین سال معده اش اذیت میکرد و...موقع ازدواج چیزی نگفت،بعدش نیاز به جراحی پیدا کرد و کلی نقاهت کشید ،شوهرش بهش گفت چرا قبل ازدواج نگفتی ولی خداروشکر الان چندساله مشکلی نداره و رعایت هم میکنه،فقط واسه زایمان طبیعی بود،حوصله و توانایی عمل سزارین نداشت.

یا شوهر یکی از دخترهای فامیلمون مشکل کلیه داشت،از اول هم میدونست،الانم ۲۰ساله ازدواج کردن و دارن زندگی میکنن،۲تا بچه سالم هم داره،پدرشوهرشم از نظر مالی کمکشون کرده الان وضعشون خوبه