2777
2789
عنوان

کولیت روده

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 24 پست

سنش هم خوبه،شوهر من  از ۲۸ سالگی تحمل کرده بود کلی زجر کشیده بود،توو عقد بهش گفتم بریم دکتر قبول نکرد، ۳۵ازدواج کردیم،۳۹تازه رفت کولونوسکوپی،وقتی دیگه بیماری مزمن شده

چون کم خونی مینور داشت و جراحی بیضه اش هم نقاهت بدی داشته،سنش هم رفته بالا،اینطوری شده

انشاالله واسه شما اینطوری نیست

در کل برای ازدواج مشاورها میگن،تا یه مدت مثلا۲ماه خانوادگی با هم رفت و آمد کنید

حتی بنظرم مسافرت نصف روزه هم خوبه،از همه جهات با هم طرفین آشنا میشن

تمام فامیلای ما هم دارن

ارثیه ممکنه که به بچه ات هم برسه ولی نگران نباش زندگیتون از اون لحاظ تحت تاثیر مریضیش قرار نمیگیره 

چون ممکنه سالها بره تو دوران خاموشی روده خون‌ریزی نکنه و اذیتش نکنه

اگه شرایطش مناسبه فقط بخاطر کولیت رد نکن تمان خانواده ی مادری من کولیت دارن و طبیعی دارن زندگی میکنن تازه بعضیاشون روزی ۶ قرص میخورن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا حالا بنظرت من چیکارکنم ینی ممکنه بچه دار نشه

دختر چکار کردی؟! عذاب وجدان گرفتم،نکنه حرفام باعث شده باشه تصمیمت عوض بشه،بهت یا به خواستگارت خدای نکرده مدیون شده باشم

من فقط خواستم بگم بیشتر دقت کن و انشاالله بعد از ازدواج حتما با تدبیر جلو برو

دختر چکار کردی؟! عذاب وجدان گرفتم،نکنه حرفام باعث شده باشه تصمیمت عوض بشه،بهت یا به خواستگارت خدای ن ...

سلام عزیزم خوبی ن گلم فقط چند  ماه عقب افتاده انشالاهرچی خدابخواد