2777
2789
عنوان

بارداری و سقط

275 بازدید | 14 پست

خانومای گل..کسیاینجا میدونه اگه تو سونو انومالی و غربالگری دوم که میشه تقریبا ماه 4 اگر جنین مشکل جسمی یا مغزی داشته باشه اجازه سقط میدن یا نه؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن با اجازه و نامه پزشک قانونی میشه...من خواهر زن داییم چند سالی بود ازدواج کرده بود.از این دخترای که از 9 سالگی نماز و روزه گرفت و خوند.من که بی دین و ایمونم اون برام نمونه پاک دامن ترین زن بود.بار اول حامله شد و تو 3 ماهگی چیز سنگین بلند کرد و بچه ش سقط شد.بار دوم باز تو چند هفتگی که باردار بود بچه ش افتاد.تا اینکه بعد از 6 سال دوا درمون دوباره باردار شد وتا 4 ماهگی که رفت سونو انومالی .گفتن بچه از نظر مغزی مشکل داره و شوهرش با دوندگی از پزشکی قانونی اجازه گرفت و بچه رو سقط کرد...طفلی زهرا....الانم با امسال 2 ساله که فوت شده...غم بچه سرطان انداخت تو جونش....نمیدونم چرا یهو اینو تعریف کردم.تونستین تو دلتون براش فاتحه بخونین.اسمش زهرا بو و تو 32 سالگی هم فوت کرد.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........