2777
2789
عنوان

برای رفع جای جوش و لک چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 29 پست
مرسیی بعد نگفت لیزر و میکرولیندینگ و اینارو انجام بدی؟؟ جای جوشات عمیق نبود؟؟

نه عمیق نبود مال من 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
اهاا میتونم بپرسم چند سالته؟؟

من ۱۹ سالم هست عزیزم 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه جای جوش با قرص خوب نمیشه جای جوش بهت کرم میده اینطور که میگی حتما برات راکوتان نمی‌نویسه و احتمال ...

اها اخه جوش هم میزنم هر جا میرم میگن باید اول جوشات رو درمان کنی نزنی بعد هی میگن چون صورتت جوش نریخته کامل راکوتان نخور واقعا دیوونه شدم خودم میگفتم میخوام بخورم 

کرم و اینا باید ببینم چی میشه یه جا رفتم میگفت لک هات شاید خوب شن ولی چاله های صورتت عمیقه باید لیزر بشن 

اها اخه جوش هم میزنم هر جا میرم میگن باید اول جوشات رو درمان کنی نزنی بعد هی میگن چون صورتت جوش نریخ ...

خب چند سالته؟ اگه بالای ۱۸ هستی لیزر کن 

من ۱۹ سالم هست عزیزم

اهاا ممنونم امیدوارم تا ۱۹ سالگی جوش نزنم ....

بعد کرم هارو تا چند وقت استفاده کردی؟؟ سریع نتیجه داد؟؟ منظم استفاده میکردی درسته؟؟

اهاا ممنونم امیدوارم تا ۱۹ سالگی جوش نزنم ....بعد کرم هارو تا چند وقت استفاده کردی؟؟ سریع نتیجه داد؟ ...

ببین من شیش ماه استفاده کردمبعد از دو سه ماه جواب رو دیدم 

صورت من خبییییلی داغون بود خیلی خیلی زیاد 

بعد قعط کردم دکتر هم گفت دیگه نیازی نیست بیای چون مصرف قرصم هم تموم شد 

بعد من رفتم محصولات کره ای و آمریکایی خریدم برای روتین پوستی 

واقعا خیلی خوبه و معجزه رو میبینی مخصوصا با محصولات کره ای 

یکم‌هذینه آشون بالاست ولی ارزشش رو داره

ببین من شیش ماه استفاده کردمبعد از دو سه ماه جواب رو دیدم صورت من خبییییلی داغون بود خیلی خیلی زیاد ...

اهااا امیدوارم برا منم نتیجه بدهه اگر روتین پوستیت رو بگی ممنون میشممم

۱۷ هستم ❤️یعنی نمیشه زیر ۱۸ سال لیزر رو انجام داد ؟؟

چرا فکر کنم

اهااا امیدوارم برا منم نتیجه بدهه اگر روتین پوستیت رو بگی ممنون میشممم

من پوست چرب استفاده میکنم فکر میکنم تو هم پوست چرب باشی 

ببین روتین عادی و خوب اول میسلار واتر هست بعد شوینده بعد تونر بعد آبرسان بعد سروم های پوستی یا کرم های درمانی و ترمیم کننده بعد مرطوب کننده 

من پوست چرب استفاده میکنم فکر میکنم تو هم پوست چرب باشی ببین روتین عادی و خوب اول میسلار واتر هست بع ...

ارهه درستهه پوستم چربه من میسلار واتر و بعد شوینده استفاده میکنم بعدشم آبرسان یعنی چون بقیه مواردو استفاده نمیکنم جواب نمی‌ده؟؟

ارهه درستهه پوستم چربه من میسلار واتر و بعد شوینده استفاده میکنم بعدشم آبرسان یعنی چون بقیه مواردو ا ...

مرطوب کننده هم حتما بعد از آبرسان بزن 

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه یک میلیون و پانصد هزاری بره لیزر
یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی صرف درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش آشغاله
یهروز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد
الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم
کلا چهرم عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش
منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده
این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش 

09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید
دعا در حق دیگران برآورده میشه