2777
2789
عنوان

برای رفع جای جوش و لک چیکار کنم

311 بازدید | 29 پست

هر روز پوستم داره بدتر میشهه تو سن ۱۷ سالگی صورتم پر چاله و فرو رفتی و لک و جوش هست منافذام هم همش بازه کلا نابودم چیکار باید بکنم بهترین درمان موثرش چیه بعد از چه سنی لیزر و اینا انجام بدم

بعد هر چی به پدر و مادرم میگم ببرینم دکتر گوش نمیدن هی میگن به مرور زمان میره ولی هیچکدومشون نرفتن  از ۱۴ سالگی دارمشون هیچ کدوم از هم سنام صورتشون اینجوری نیست پوستاشون صافه صافه 

قیافه و هیکلم خوب ولی پوستم اینجوری خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین 

فقط و فقط دکتر پوست 

اگر هم نمیری اگه میخوای واقعا خوب بشه باید پنج شیش ملیون حداقل خرج کنی میتونی؟ 

منم دقیقا تو سن چهارده سالگی تا دوزنده سالگی صورتم واقعا داغون شد رفتم دکتر تا ۶۰ درصد بهتر شد بقیش خودم روتین پوستی رو شروع کردم و الان واقعا خوب شده

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤
فقط و فقط دکتر پوست اگر هم نمیری اگه میخوای واقعا خوب بشه باید پنج شیش ملیون حداقل خرج کنی میتونی؟ م ...

رفتی دکتر پوست چیشد ؟؟ چی داد و چیکار کردی؟؟ الان چند سال گذشته از درمانت؟

خرجش مهم نیست فقط می‌خوام خوب شه صورتم خیلی داغون شده 

دکتر پوست رفتم مال بیمه خودمون چرت و پرت گفت اصلا تاثیری نداشت بیرون که آزاد هست نمیبرنم چون الان میخوام ارتودنسی کنم خانوادم میگن پوستتو بیخیال شو ولی حتا از اول تابستون خیلی بد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتی دکتر پوست چیشد ؟؟ چی داد و چیکار کردی؟؟ الان چند سال گذشته از درمانت؟خرجش مهم نیست فقط می‌خوام ...

میشه بدونم چه شهری هستی؟ 

من چهار پنج سال پیش رفتم دکتر تو شیراز 

همه بهم میگفتن گوجه و نمی‌دونم سیب‌زمینی و ماست..این چرت و پرت بزار خوب میشه ولی همش دروغه 

جای جوش با هیچ چی بجز کرم های مخصوص خودش خوب نمیشه 

جای جوش هات قرمز هستن یا قهوه ای؟

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

من نزدیک به یک و نیم به دارو های دکتر دادم 

اگه خیلی جوش‌میزنی احتمالا قرص راکوتان بهت بده و به مشت سرم و کرم که اگه واقعا رعایت کنی بعد از دو سه ماه اوکی میشی 

میشه بدونم چه شهری هستی؟ من چهار پنج سال پیش رفتم دکتر تو شیراز همه بهم میگفتن گوجه و نمی‌دونم سیب‌ز ...

منم شیراز هستم 

نه اینا که نه ولی خب یه قرص داد و اینا 

یه کرم ترمیم هم داد زیاد تاثیر نداشت فرو رفتگی هام عمیقن

بعد جای لک هام قهوه ای بعضیاشونم قرمزن 

من نزدیک به یک و نیم به دارو های دکتر دادم اگه خیلی جوش‌میزنی احتمالا قرص راکوتان بهت بده و به مشت س ...

راکوتان داداشم خورد وضعش وخیم بود ولی جوش زیاد میزد جای جوش نداشت تا دو سال عالی بود بعدش باز جوش میزنه ولی کمتر 

پیش کدوم دکتر رفتی شیراز؟؟

ولی بعدش ولش کردم داروهاشو دیگه جوش‌خیلی کمتر میزنم یعنی یه دوره دو یا سه ماهه بهت میده برای مصرف قرص بعدش دیگه جوش‌ نمیزنی 

البته اینم بگم که قرص راکوتان خیییییییییلی نظر های منفی درباره اش میدن من خیلی ترسیدم حتی میخواستم ولش کنم نصفه دیگه نخورم از بس هر کی بهم می‌رسید می‌گفت نخور و فلان میشی و اینا ولی همش الکیه.حداثل برای من اینجوری بود 

راکوتان داداشم خورد وضعش وخیم بود ولی جوش زیاد میزد جای جوش نداشت تا دو سال عالی بود بعدش باز جوش می ...

دکتر کسری بهداد 

قدوسی غربی بین کوچه ۱۰ و ۱۲ کلینیک آرمانی 

خیلی خیلی دکتر خوبیه 

منم قبلش چند تا دکتر رفته بودم بهم گفت بخاطر سنت هست و اینا ولی این دکتر عالی بود من همیشه هر مشکلی داشته باشم میرم پیشش

ولی بعدش ولش کردم داروهاشو دیگه جوش‌خیلی کمتر میزنم یعنی یه دوره دو یا سه ماهه بهت میده برای مصرف قر ...

اها یعنی با راکوتان خوب شدی؟؟ جای جوشاهم خوب کرد؟؟؟ چون من شنیدم برای این میدن که جوش نزنی 

من صورتم جوش میزنه ولی دکترا هی میگن باز راکوتان سنگینه برات نخور چون جوشات تک و توک اطراف صورتت میزنه ولی من همش جوشای چرکی و بزرگ میزنم که جاشونم میمونه و واقعا اصرار داشتم بخورم نمیدادن

دکتر کسری بهداد قدوسی غربی بین کوچه ۱۰ و ۱۲ کلینیک آرمانی خیلی خیلی دکتر خوبیه منم قبلش چند تا دکتر ...

مرسیی بعد نگفت لیزر و میکرولیندینگ و اینارو انجام بدی؟؟ جای جوشات عمیق نبود؟؟

دکتر کسری بهداد قدوسی غربی بین کوچه ۱۰ و ۱۲ کلینیک آرمانی خیلی خیلی دکتر خوبیه منم قبلش چند تا دکتر ...

منم هی میگن سنت ولی واقعا دروغ محضه چون تو مدرسه اصن نمیدیدم صورت کسی در این حد مثل من باشه 

راکوتان داداشم خورد وضعش وخیم بود ولی جوش زیاد میزد جای جوش نداشت تا دو سال عالی بود بعدش باز جوش می ...

درسته دوباره جوش میزنی بعد از قطع کردنش ولی حداقل یه مدت جوش‌ نمیزنی و میتونی جای جوش های قبلی آت رو درست کنی 

.ولی بعد از مصرف کمتر میشه جوش هات.

ولی خب من دیدم پسرا که مصرف میکنن اکثرا بعد از قعط مصرف خیلی جوش میزنن دختر ها که قعط میکردن انگار خیلی کم شده بود نمی‌دونم دیگه شاید برای پسرا اینجوری باشه 

من هنوزم جوش میزنما.ولی نه به شدت قبل 

اها یعنی با راکوتان خوب شدی؟؟ جای جوشاهم خوب کرد؟؟؟ چون من شنیدم برای این میدن که جوش نزنی من صورتم ...

نه جای جوش با قرص خوب نمیشه 

جای جوش بهت کرم میده 

اینطور که میگی حتما برات راکوتان نمی‌نویسه و احتمالا سرم و کرم می‌نویسه چه بهتر