2777
2789
عنوان

تعبیر خواب مرده

165 بازدید | 6 پست

خواب دیدم رفتم بیمارستان عیادت مادربزرگم (چند ماهه فوت شده ) از در اتاق که رفتم داخل خیلی بیحال و‌مریض دراز کشیده بود روی تخت( درست مثل روزای آخر عمرش) . بعد منو که دید رفتم پیشش به حدی خوشحال شد و خندید که محکم بغلم کرد. بوسیدمش. میخواستم بیشتر ببوسمش نذاشت. گفت نکن من مریضم

کسی تعبیرشو میدونه؟

من نتی واست تعبیر کردم

خواب‌ها معمولاً نمادها و تأثیرات روانی را منعکس می‌کنند و تعبیر آن‌ها می‌تواند بسته به شرایط و احساسات شخص متفاوت باشد. خواب شما به نظر می‌رسد که نشان‌دهنده احساسات عمیق شما نسبت به مادربزرگتان و دلتنگی‌تان برای او باشد. 

دیدن مادربزرگ در حالتی بیمار می‌تواند نمادی از نگرانی‌های شما دربارهٔ سلامتی و وضعیت روحی افراد نزدیک به شما باشد. خوشحالی و خنده او در خواب ممکن است نشان‌دهندهٔ یادآوری عشق و محبت او به شما باشد.

تعبیر دیگر می‌تواند این باشد که شما نیاز دارید که به مسائل خود و احساساتتان پرداخته و ناامنی‌ها و ترس‌هایتان را شناسایی کنید. این خواب می‌تواند نشان‌دهندهٔ تمایل شما به برقراری ارتباط با گذشته و حفظ یاد و خاطرهٔ عزیزانتان باشد.

در نهایت، تعبیر خواب‌ها بسیار شخصی است و شما بهتر می‌توانید با توجه به احساسات و وضعیت فعلی خود، معنای آن را برای خودتان روشن کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.