2821
2789
عنوان

لاغرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 79 پست
با ورزش سبک و سعی تو رفع سردی معده و روده و خوردن اندازه یه عدس زنجبیل خشک بعد غذا پنج شیش کیلو لاغ ...

زنجبیل چجوری خوردی گلم غورت دادی من دوس دارم زنجبیل

زنجبیل چجوری خوردی گلم غورت دادی من دوس دارم زنجبیل

اره قورت دادم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا کوچیک کنی گردن درد و کمر درد داری؟

ن بابا 

سایزم و دقیقا نمیدونم ورزشی میزنم لارجه 

ول کلا میخوام ۶۵ ، ۷۰ اینا باشه فک کنم ۷۵ هستم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .

مرسی منم امتحان میکنم خدا خیرت بده

امیدوارم موفق بشی

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
ن بابا سایزم و دقیقا نمیدونم ورزشی میزنم لارجه ول کلا میخوام ۶۵ ، ۷۰ اینا باشه فک کنم ۷۵ هستم

خوبه که عزیزم اذیت نکن خودتو وسواس به خرج نده عالی ای عاشق خودت باش

خوبه که عزیزم اذیت نکن خودتو وسواس به خرج نده عالی ای عاشق خودت باش

چشم سعیمه 

🩵

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. .